2016. ápr 02. 0

Masszázs

Harmonizáló masszázsok (hát és teljes test)

Mindannyiunk természetes, isteni állapota a harmónia. Amikor harmónia van, akkor egészség (egész-ség), boldogság, és szeretet van; öröm az élet minden pillanata – ez az élet alapja.

Ha ez a harmónia sérül, stressz, betegség üti fel fejét. Egy utat ismerek, ami meggyógyít és visszahoz a harmónia állapotába, ez pedig a Benned lakó csodálatos öngyógyító erő felébresztése.

A gyógyulás mindig Benned van, azt másvalaki kívülről nem hozhatja el, bármit is ígér, bármilyen (fehér) köpenyt is hord. Ám a Benned lakó öngyógyító erőt segíteni, éleszteni, erősíteni lehet és kell is!

Ha megtisztelsz bizalmaddal, a rendelkezésemre álló eszköztárral segítelek, hogy visszaszerezd az isteni egészség és harmónia állapotát, együtt megtesszük a lépéseket testi, lelki, szellemi egészséged újbóli ragyogásáért.

A fogások kiindulási alapja a klasszikus svédmasszázs, ám némiképpen bővítve, átdolgozva és lelassítva, a maximális relaxáció, lazítás, pihenés érdekében. A mozdulatok nem kapkodóak.A cél, hogy minél jobban elengedj, kikapcsolódj, feltöltődj – minél távolabb jár tudatos éned, annál több erő munkálkodik Benned gyógyulásodon.

Megnyugtató, halk zene, gyertyafény és meghitt környezet gondoskodik a lehető legteljesebb pihenésről. Semmi mást nem kell tenned, csupán ellazulni, az agyalást magad mögött hagyni és engedni, hogy masszázs közben visszaálljon Benned a harmónia.

 

Talpmasszázs

Talpunkon valamennyi szervünk reflexpontja, reflexzónája megtalálható. Egy kellemes, 30 perces masszázs során mindegyiküket bebarangoljuk, ezáltal az egészséges működés információjához juttatjuk őket. Nem mellékesen: fáradt, elgyötört talpad is felfrissül, az így nyert jó érzés hosszabb távon elkísér.