2019. jan 30. 0

A bivalyok ereje

Csütörtöktől vasárnapig egzakt a Kos asztrológiai jelében járó Mars és a Bak cikkelyében haladó Plútó quadrat fényszög kapcsolódása. Mielőtt jobban belemennénk ennek a pár napnak az energetikájába, kérlek, keress egy videót, ahol egy bivalycsorda oson finoman keresztül a téren gázol át mindenen, ami az útjába kerül. Ugye átjön az ellenállhatatlanság, a minden elsöprő energia? Pont erről szól a két planéta szövetkezése, mégpedig a két erőbolygóé a megvalósítás, a konkrétumokra törekvő cselekvés fényhídján keresztül. Jó tervezni, alaposan végiggondolni a lépéseket; kell, hogy működtessük a bennünk élő mérnököt is, ám ideje van a dózerolásnak, a kemény és mélyre hatoló földmunkának, az alapok ki- át- és újraásásának. A jó hír, hogy ez az idő most eljött.

A Plútót szokás a Mars magasabb oktávjaként is említeni, nem hatásvadászatból és nem tévedésből. Amikor a vörös bolygó ereje netán kevésnek bizonyulna, bátran forduljunk a Plútóhoz, ez esetben garantáltan célt érünk, kő kövön nem marad, hogy végre újat építhessünk. Újat, szépet, fényeset – ezért és nem másért, nem destruktív erőfitogtatásból kell a régit (ami ebben az esetben lejárt, méltatlanná vált, idejét múltat jelent) elporlasztani végleg és kíméletlenül. Tisztulás, új kezdetek, fejlődés, előrehaladás – még inkább alátámasztja a két bolygó asztrológiai szemüvegen keresztül vizsgált pozíciója, hiszen a Mars a Kosban, a Plútó a Bakban tartózkodik. Nem lehet nem észrevenni, hogy milyen hangsúlyos a nem tiszta, azaz tisztátalan, igaztalan dolgok kukázásának időszerűsége, hogy így oldjunk meg régóta húzódó problémákat és léphessünk a fejlődés útjára.

Tudnod kell, hogy az erő jó, ne ijedj meg tőle! Igenis tanulható az erőink uralása elfojtás helyett, a zsigeri ösztönerőidet is képes vagy saját uralmad alá hajtani, amikor felettes éned tartja kézben a gyeplőt és – végre – túllépsz a „magadon kívül vagy” és a „kifordulsz magadból” állapotán. A mostani napok tömény, intenzív erővel átitatott teremtő és termékeny energiái hivatottak csodákat hozni életedbe és a sárból kiemelt szekeret jó irányba fordítani.

 

kép: www.pinterest.com

Szólj hozzá(nk)!