2016. aug 11. 0

A csodák piramisa

A csillagos égbolton egy csodálatos energiákkal bíró háromszög ragyog mostanság: talapzata a Neptunusz és a Vénusz szembenállása, csúcsán a Szaturnusz áll, szorosan együtt a mostanság többször hivatkozott Antares csillaggal. Megfűszerezve a pikáns ízeket amúgy sem nélkülöző égi helyzetet, péntek délután a vörös csillag és a gyűrűs bolygó mellé a Hold is odaáll egy rövid közös varázskép erejéig, pár lépés távolságról pedig a Mars figyeli és erősíti a történéseket.

 

Mit is jelent mindez az életünkben?

 

Az alapok alapja a külső-belső rendezés. Egymást erősíti, egészíti ki a látható dolgainkban való nagytakarítás, a feleslegek lenyesése, kilógó lólábak levagdosása és a lélek mélyén való összegzés. Minél nagyobb hangsúlyt fektetünk egyik tevékenységbe, annál inkább húzza magával a másikban való elmélyülést is, így segítve az emelkedést. A földi világban késztetésünk van a napi szinten megélhető szépségre, arra a jó érzésre, amikor kellemes simogatásként érezzük át a jó időben, jó helyen, jó dolgot cselekvés arany középútját. Érzékenyebbé válunk a kozmikus ritmus felvételére, könnyen teremtünk harmóniát, örömmel, jó érzéssel, mosollyal nyugtázva a rendezettség útján haladásunkat.

160812piramis

Szimultán zajlik lelkünk mélyén az összegzés, a tanulságok levonása: minél hatékonyabbak voltunk a látható világbéli elrendezésben, annál több időnk, energiánk és motivációnk terem saját mélységeinkbe alámerülni és gyöngyhalászként kibúvárkodni igazgyöngyeinket lélektengerünkből. Ahogy együtt éljük meg a két, látszólag külön szálon mozgó minőséget, úgy szegélyezi utunkat a kibomlott csomók, lehullott kötések, elmaradó mázsás súlyok sora.

A korona, a csúcsdísz pedig a királyi szeretettel átitatott koncentráció, összpontosítás képessége. Megmarad minden, ami kiállta az idő próbáját, aminek valódi értékét megtapasztaltuk. A cselekvéseinkben ez az értékközpontúság most a vezérlő elv, a nagyvonalú, bölcs és ragyogó szeretet erejében megfürösztve, a tetthez szükséges erővel, lendülettel megtámogatva. Péntek délután mindezt fokozottan éljük meg, szívvel-lélekkel, érzelmekkel, hogy a címben hivatkozott piramis ereje minket szolgáljon, életünk fáraójaként uralva a belső világunkat.

kép: lightworkenergyart.com

Szólj hozzá(nk)!