Újra tartok Főnixébresztő workshopot – ez maga a hír. Most pedig következzen a történet:

Újra, mert 2020. tavaszától 2022. őszéig már kerek tizenötöt nagy élvezetten beszélem végig.

Ígértem, hogy némiképpen felfrissítem és átszerkesztem az anyagot. Hogy miért, ahhoz most üljünk együtt időgépbe, kapcsoljuk be a biztonsági öveket, sisakot fel és irány a – nem túl távoli – múlt.

Mindössze pár év. Mégis: mintha egy teljesen másik világ döbbenetesen eltérő univerzumába csöppentünk volna.

A digitális számlálón 2020. év eleje szerepel. Hírek Kínából, majd dinamikusan terjedve szerte a világba eljutnak. Nyugalom, biztonságban vagy!! Az időgépet – és benne téged – nem érheti behatás és én is itt vagyok veled, vigyázok rád. Csak mintegy madártávlatból pillantunk a lenti világra.

Erősödő, gyakran kontroll nélküli félelem, lezárások, hitetlenkedés, apokaliptikus látomások. Igen kevesen tehettek úgy, mintha rájuk mindez nem hatna.

Rengeteg munkahely bezárt. Ahol lehetett, elterjedt a home office, ám egyes szakmák (vendéglátás, rendezvényszervezés, zeneipar, stb.) egyszerűen padlót fogott. És ha a terület iránt nem is lelkesedtél, tudtad: ott is érző emberek dolgoznak, nem egynek a családjáról is gondoskodnia kell.

Kétségbeesés, kapkodás, az addig stabilnak, kiszámíthatónak hitt élet és jövőkép kártyavárként való összeomlása és a fogatlan vigyorral beköszönő nihil.

Ebben az energetikában mondtam megálljt. Világéletemben főnixrajongó voltam, de ennél a pontnál éreztem meg, hogy nem ülhetek kotlósként mindazon, amit tanultam, kutattam, összegyűjtöttem a Főnix mibenlétéről. Persze ez önmagában még kevés lett volna.

Technikák, praktikus, azonnal használható, gyakorlati eszközök. Olyasmi, amit egy frissen szétcsúszott, talajvesztett ember is minden további nélkül képes működtetni. Mint amikor botot adsz a lábtörésből gyógyulónak, hogy rátámaszkodhasson, míg megerősödik, vagy mézes-citromos teát kínálsz a köhögőnek, netán esernyőt az észak-angolnak.

Három óra. Az első változat – egy rövid, tízperces szünettel – ennyi ideig tartott. Ebbe tudtam beleszuszakolni a kellően alapos, ám nem túlzó elméletet. Szusszanás után pedig szándékosan nagy csokor gyakorlattal készültem, hogy mindenki kiválaszthassa magának, ami megszólította és az övé. Mintha svédasztalos étterembe érkeztél volna (amik akkoriban persze zárva voltak…). Mára azonban megváltozott a világ.

Eltűnt a nyers pánik.

Immár látod és tudod: ha azt túlélted, bármiből ki tudsz evickélni.

Mégis: valahogy nem látni össz-társadalmi szinten a hurrát, az optimizmust, a lelkesedést. Mert a mélyben azért erjednek dolgok. Csak a kivetülés más.

Tény: a 2024-es valóság mást kíván tőled, mint a 2020. és 2022. közötti. Az akkori helyes válaszok arra a szituációra vonatkoztak.

Az óra ketyeg, az idő telik, a sors kereke kérlelhetetlenül forog. Ennek üdvös és áldásos vetületei is vannak, nyilván észrevetted, megtapasztaltad őket. Ha mégsem alszol teljes nyugalomban, ha szorongás piszkál, akkor ideje újra a Főnixhez fordulni. Ez a szándék vezetett.

Megreformáltam, átalakítottam.

Kivettem és hozzátettem.

Frissítettem, csinosítottam.

Az új Főnixébresztő kétórás, szünet nélkül. Mondhatnám: szüntelenül kapod a hasznos és nem mellesleg érdekes információt, tudást, bölcsességet. Jó néhány példával illusztrálom, ebből nem egy a saját életem és tapasztalásom, amit megosztok, bemutatva, egy-egy általam megélt mélypontból hogyan s miként tudtam a Főnix energetikájával kiemelkedni.

Május 9. a dátum. Egy csodás csütörtök, olyan kozmikus finomságokkal, amik egyfajta varázslatos időbélyegként vezették a kezem, mikor kiválasztottam a workshop idejét.

Élj bárhol kerek e világon, be tudsz csatlakozni. A Főnixébresztőt ezúttal (is) zoom-on tartom.

Én ott leszek, beleadok apait-anyait: mindent, ami tőlem telik. Ha úgy érzed, ott a helyed, szeretettel – és gazdag tudásanyaggal – várlak.

Az esemény részleteit itt találod: https://ladonyijanos.hu/fonixebreszto-online-workshop-2024-majus-9-1700/

a közöségi médiában: https://www.facebook.com/events/985626459574166;

jelentkezni pedig a contact@ladonyijanos.hu címre küldött e-mailben tudsz.

János

kép: pixabay.com

Pin It on Pinterest

Share This