2018. jan 14. 0

A megoldás napjai

Hétfőn és kedden igen erős Bak-típusú jelenlét érezhető, ekkor a Nap és öt bolygó is a zodiákus ezen cikkelyében tanyázik. Felejtsük el a Bakhoz tartozó, filléres újságok utolsó lapján 1/8-os hasábon közzétett asztrológiai előrejelzésnek csúfolt karcolmányok Bak-sztereotípiáit és engedjük át magunkat ennek a nagyszerű energiának. Emlékezzünk, hogy itt, ebben a szakaszban a megvalósulásra, a fejlődésre, az előrehaladásra kapunk inspirációt; a bennünk élő megváltói minőségek aktiválódnak. Koncentráltan járjuk az utunkat, de nem zsákutcába-tévedősen, hanem előrefelé, arra, amerre nekünk van az előre (emlékezzünk: nincs objetktív előre, ami nekem előre, lehet, hogy neked vagy másnak hátra és fordítva).

Véssük be újra, hogy a lépésről lépésre haladás nem lassú haladást jelent, csak annyit, hogy mindent meglátunk, megnézünk, megtapasztalunk. A sprintelés is lépésről lépésre haladás, csak gyorsabb ütemben. Mindössze arról van szó, hogy nem ugrunk át és nem kerülünk meg fontos tapasztalásokat. Élvezzük ki a lényeglátást, élvezzük azt, hogy a múlt tudása, a múlt ismeret miként és hogyan segít, emel és támogat a jelenben. Merjünk vissza-visszapillantani az időegyenesünkön, honnan is indultunk, honnan jövünk és merre tartunk.

„Mellesleg” a bennünk élő és munkálkodó megváltó erőkkel is nyugodtan és bátran összekapcsolódhatunk, nézzük meg, saját életünkben hol jelenünk meg megváltóként. Ez a két nap dupla vonallal húzza alá a Bak magas szintű megéléseit, engedjük bele magunk, érdemes!

 

kép: www.akili-amethyst.deviantart.com

Szólj hozzá(nk)!