2018. máj 10. 0

A nemzetközi helyzet egyre fokozódik

A nemzetközi helyzet egyre fokozódik. A kozmikus még inkább, ám nem olyan értelemben, mint ahogyan Virág elvtárs tálalta Pelikánnak. A helyzetet a legjobban a Nap és a Plútó trigon fényszög kapcsolódása fokozza, mely péntektől vasárnapig ontja, árasztja emelő erőit, legfőképpen szombaton teszi mindezt maximumon pörögve, mikor egzakt a két princípium együttműködése. Ez az a bizonyos hátszél, ami elképesztő erővel tol előre; igazából teljesen természetes módon, jelenléte csak akkor válik nyilvánvalóvá, mikor megállunk és megérezzük, ha nem hajtanánk magunkat, billegnénk az erős lökésektől.

A Bak jelében járó Plútó látszólag hátrál, ez a minősége ad egy plusz csavart a képletbe. Különös mintázatú elkövetkező napjainkban ötvöződik a múlt tanulságainak felismerése és az ezáltali intenzív előrehaladás. Intenzív, hiszen a Plútó előtt nincs akadály, az ő mindent elsöprő, majd újat építő ellenállhatatlan ereje tisztítja meg előttünk az utat. Azt az utat, ami a megoldások felé vezet, nem mellesleg pedig az emelkedés legmagasabb minőségét szállítja ezüsttálcán, hiszen a mélységek és a gyökeres változás segítő planétája a Sas csillagképében is tartózkodik egyúttal. Hihetetlenül jó pozíció, fantasztikus pár nap vár ránk.

A Bika zodiákusában lépdelő Nap pedig termékenyítő módon inspirálja cselekvő énünket. Építkezünk, alapokat rakunk le, vetünk és élvezzük a teremtő munkálkodás édességét és örömét. Érezzük és tudjuk, hogy nem csak magunkért tesszük, amit most megvalósítunk, de a Nagy Egésznek is szerves és nélkülözhetetlen részei vagyunk, mikorkozmoszunk fényesedése által a makrokozmosz is szebbé, harmonikusabbá és jobbá válik; így tudjuk saját lépteinkkel emelni a világot. Ez az a kapcsolódás, amikor teljes természetességgel tudjuk a gyökeres változásokat fogadni, vagy cselekvő módon elébe menni és mi magunk hozzuk meg azokat a valóban jó, belülről fakadó döntéseket, melyekkel változtatunk, műveltető módon az életünkön. Most szabadságon van a „bárcsak” és a „de jó lenne, ha…”, most van és teszünk.

 

kép: www.pinterest.com

Szólj hozzá(nk)!