2018. feb 02. 0

A szavak ereje

Szombaton egy egzakt Mars-Merkúr sextil fényszög ad kraftot kimondott szavainknak. A Merkúr a tisztázást erősítő Vízöntő jelében lépdel, a Mars pedig a Nyilasból támogatja a bölcsesség erejével ezt a folyamatot. A két bolygó az együttműködést támogató, a szintézist erősítő sextilen át dolgozik össze; ami mindig a működőképes dolgok megteremtését támogatja. Elsődlegesen szellemi síkon, értelmünk, gondolataink által profitálunk a szövetség áldásaiból: támogató energiát kapunk a tisztázó szavak kimondásához; ha élt esetleg bennünk belső gát, ami hátráltatta a szívünk szerint kimondandók világra jövetelét, így ezt most megugorjuk és egyenes, kihúzott háttal, rebbenő tekintet nélkül tesszük meg.

A lendületes, életrevaló, motivált szavakban és mondatokban ott a mélyebb bölcsesség is; ez az a helyzet, amikor nem szóvirágok születnek; itt a mögöttes tartalom itatódik át a magasabb értelmünk tudásával. Pont ezért jó, ha felismerjük, hogy bár motiváltan és esetenként perzselőnek ható módon kommunikálunk, de bántani a bántás szándéka nélkül nem tudunk, társunk a támogató, emelő, ösztönző erőt érzi, b@szogatás piszkálódás helyett.

Jó tudnunk továbbá, hogy a Mars a Kígyótartóban jár, így gyógyító erőket ad a buliba; az a bizonyos ficánkoló lendület építő, sebgyógyító hatású. Nem mellesleg pedig a beavató energiák is működnek, hiszen a Merkúr maga a beavatás planétája, a Mars égi hátterében haloványan fénylő Kígyótartó szintén beavató csillagkép. Csodaszombatra fel!

 

kép: www.pinterest.com

Szólj hozzá(nk)!