Különleges napok köszöntenek ránk csütörtök hajnaltól. Előfordul, hogy ott motoszkál a tudatunk mélyén a kérdőjel: vajon tényleg ő a nagy Ő? Vajon valóban „jó lóra tettem”? Hullámszerűen, a gyomor környékén megjelenő kellemetlen fordulásos érzéssel szokott jelentkezni ez a kétely-kérdés, annak a bizonytalansága, hogy az érzelmi építményemet nem mocsárra építem szorgalmasan?

 

A most induló bő hétnyi, augusztus 5-én reggelig tartó időszak energiái segítenek a poharunkat tiszta vízzel feltölteni. Elérkezett az ideje a kapcsolataink, kiváltképpen a párkapcsolatunk megvizsgálásának, persze csak abban az esetben, ha nincs bennünk a gránitszilárdságú bizonyosság érzéstömbje. Nézzünk vissza, hogy miként éltük meg párunk oldalán az eddigi közös időnket, végezzünk egyfajta számadást, majd maximális őszinteséggel összegezzünk a végén. Már ez önmagában segít, de az igazi szépsége a dolognak, hogy az Égi Rendező erre az időre odarajzolta annak erejét, amivel most tudunk jó időben megállni egy pillanatra, dönteni a jövőnkről: vagy megerősödve tovább haladni az úton, vagy megtenni azt, amivel tartozunk magunknak – szeretettel elköszönni társunktól, tisztázva minden tisztázandót és egy teljesen új és tiszta ösvényen elindulni.

160728par

A mostani napok sem garantálják a teljes fájdalommentességet, de a rálátást és a kellő erőt megadják, amint megadják azt is, hogy rátaláljunk arra a sarokra, ahol leülünk végiggondolni, „végigérezni” kapcsolatunkat. Bárhogyan is folytatódik a szimfónia, most egy különleges dallamfutam ideje van, olyan harmóniáké, amire fel szoktuk kapni a fejünket.

Amennyiben a tökéletesség okán nincs személyes érintettségünk párkapcsolati vonalon, úgy nézzünk szét lelkünk és vágyaink kincseskamrájában, hogy mi az a terület, ahol szeretnénk valami művészit alkotni; olyasmit, amit eddig még nem csináltunk és bele tudjuk vinni a saját csodálatosságunk sehol máshol fel nem lelhető különlegességét. Nézzük meg, találjunk rá és öntsük formába!

kép: www.photobucket.com

Pin It on Pinterest

Share This