2018. feb 28. 0

A szeretet tüzéről

Talán érezhetjük az elmúlt napok hidege és későn jött havazása miatt, hogy kicsit lemerültek akkumulátoraink, talán messzinek tűnik a napsugaras-madárcsivitelős tavasz. Éljünk a Kozmosz kínálta töltő erőkkel és az új hónapot köszöntsük egy kis szertartással: csütörtökön a hajnali-kora reggeli órákban áll együtt az Oroszlán asztrológiai jelében járó Hold az Oroszlán csillagképének legfényesebb, alfa csillagával, a Regulussal, akit a régiek világoszlopként tiszteletek. Abszolút tüzes minőségről van szó, ahol lelkünk égi megjelenítője jár; így most át tudjuk melegíteni belső-érzelmi világunkat.

Ez a tűz az éltető, tápláló tűz, amelyik melegít, fényt ad, elűzi a támadó szándékú vadakat, legyenek állatok, emberek vagy bármi más; de soha, de soha nem éget meg. Nem teheti, hiszen a legmagasabb rezgésű szeretet tüzéről beszélünk. Használjuk ki az új naptári hónap első hajnalát és mélyüljünk el, erősítsük fel magunkban a lángot, hogy bár hideg van kint és fehér minden, de pontosan tudjuk, hogy a belső tűz, a szeretet fényes és melegítő tüze lobog; engedjük, hogy ez a jó érzés átjárja lelkünket.

Belső alkímiai folyamat ez, amely során a tiszta szeretet sugárzóan áramlik, árad és tüze meleget ad mind kívül, mind belül. A Hold csodálatosan befogadóvá tesz ezen a korai órán az áramló, lüktető szeretetre, valahogy érezhetővé válik, hogy szívünk dobbanásával nem csupán a felfrissült vér jut el sejtjeinkbe, annál jóval többel tudunk feltöltődni az égi erőkkel közreműködve.

 

kép: www.pinterest.com

Szólj hozzá(nk)!