2018. nov 30. 0

A szeretet napja

Szombaton egzakt a Nyilas asztrológiai jelében járó Nap és a Skorpió csillagképének alfa csillaga, az Antares együttállása. Az Antares a létező legmagasabb rezgésű szeretet-energia, itt már nincsenek sem elvárások, sem feltételek. A régiek négy világoszlopot és négy Tejút-oszlopot tartottak számon, hogy mégis „csak” hét mágikus csillag játsszon ebben a ligában, ki kellett nevezniük egyet, aki itt is, ott is „pályára lép”. Mit tesz Isten, ez a közös pont, a metszet az Antares lett. Ez persze némiképpen profán megközelítés, de lássuk meg: mit kell ahhoz „tudni”, milyen, elképesztően magas rezgésű szeretet szükségeltetik hozzá, hogy ő legyen az egyetlen, aki egymaga a Világot is és a Tejutat is tartja?

A Nap személyesen látogat el erre a ragyogó pontra, most cselekvő énünk égi megjelenítője áll együtt a tiszta szeretet csillagával. Remek nap december elseje átminősíteni mindent a szereteten keresztül, ami arra vár vagy ezt szükségesnek érezzük. Lássuk meg, az ilyen típusú, valódi, mély szeretet előtt nincs, hiszen nem is lehet akadály; segítségével és általa bármit, azaz bármit elérhetünk, megvalósíthatunk, ami kompatibilis vele.

Apró adalék, hogy a Nap egy egzakt quadrat fényszögben áll ekkor a Halak asztrológiai jelében járó Marssal. Mély lelki erő segít a szeretet által megtenni, amit meg kell tennünk. Emlékezzünk, a 90 fokos quadrat fényszög a konkrétumokra törekvés, a megvalósítás energiáit ébreszti fel. Nem mehetünk el „csak úgy” a Mars csillagképi háttere mellett sem, mert ott a Vízöntő jövőbe ömlő, tisztító vize csobog; segítve a lelki erő és a szeretet által egy szebb, tisztább, harmonikusabb és – legfőképpen – szeretettel átitatott jövőt megteremteni.

 

kép: www.pinterest.com

Szólj hozzá(nk)!