2018. jan 08. 0

A varázslat napja

Kedden szorosan együtt áll a Nap, a Vénusz és a Plútó. Előbbi kettő együttállásáról már esett szó, ez az amúgy sem piskóta vonulat egészül ki a mindent lehetővé tevő energiával. Emlékezzünk, a direkt irányú Bak Plútó milyen kraftot ad, azt a bizonyos rakétán lovaglást hozza el életünkbe. Nem mellékesen a szerelem valódi mélységeit is átélhetjük, de ne kútfenékre gondoljunk mélység címszó alatt: nem zuhanós, hanem belemélyülős-átélős, szőröstől-bőröstől szerelmes minőségről vagyon szó. A Plútó reformáló erői szerelemmel átitatva tudnak egészen elképesztő mértékű változtatásokat elhozni életünkbe, ha haboztunk valami miatt, ha nem mertünk meglépni bármi fontosat, amit szívünk szerint korábban meg kellett volna, a kedd remek nap hozzá.

Ha bármi, azaz bármi, pontosabban fogalmazva BÁRMI lenne, amibe úgy érezzük, beleragadtunk, hát itt az idő, itt a tökéletes pillanat, hogy továbblépjünk belőle – szépen, kedvesen, de megingathatatlan határozottsággal. A határozottság most sem azonos a keménységgel, az állhatatosság a görcsösséggel. A Vénusz okán ez örömmel történik, de nincs mellébeszélés, nincs köntörfalazás, sem himihumi. Ami sz@r, az sz@r, ami pedig damaszkuszi rózsavíz, az damaszkuszi rózsavíz. Olyan erényeket ébreszthetünk fel ezen a napon magunkban, amik létéről, bennünk éléséről talán fogalmunk sem volt, tipikusan az árnyékunkat átlépő energiákban fürdőzhetünk.

Szerelemmel születik, szerelemmel robban ki belőlünk az új minőség, a csoda, ami eddig is odabent volt, de nem tudott átjutni korlátainkon. A megrekedtségből kiemelkedés, a szintemelkedés ereje ötvöződik a szépséggel, a kellemmel; most nem fogcsikorgatós módon indulunk fölfelé, hanem erőtáncot járunk, szépet, kecseset, de kő kövön nem marad a korlátainkból utána.

 

kép: www.pinterest.com

Szólj hozzá(nk)!