A hétvégénkre díszes égi pecsétként üti rá a kozmosz a Merkúr, a Jupiter és a Vénusz hármasának együttállását a Szűz jelében. Régi megfigyelés, hogy az égiek ritkán adnak pozitív árukapcsolás nélkül bármit is: az aktuális turbósítás pedig a Mars, a Szaturnusz és az Antares csillag együttállásától érkező pezsdítő, varázslatos inspiráció. De mit is jelent mindez az életünkben, hogyan emel minket a hármas együttállások pingpongozása?

A Szűz zodiákus jegyében és egyben a Szűz csillagképben tündöklő hármas ráirányítja a figyelmünket mindarra a múltbéli minőségre, amiből ideje ellépnünk, kiskutyakánt lerázni végre a belénk csimpaszkodó makacs eszmei bogáncsainkat. Abban a pillanatban tudjuk megtenni háborgás nélkül, könnyedén, amikor megértjük az általuk szállított, bölcsülést hozó tanítást és immár befeszülés nélkül, önmagunk felé (is) gyakorolt megbocsátó szeretettel tekintünk rájuk. Szinkronfolyamatként jelentkezik a valódi megértés és ezzel együtt a harmónia állapotára való törekvés is; velősen csokorba fonva: megérteni, mit tanulhatok a bakancsomra ragadt anyagból, átlátni, hogy került oda és mit jelent, majd megfogalmazni a cipőpucolás igényét, hogy újra tisztán és fényesen ragyogjon.

160827szombat

A bakancs-hasonlat erőltetettségét tovább gombolyítva a Nyilas jelében, a Skorpió csillagkép szívénél tanyázó hármas ad löketet, hogy érzéssel, finoman, de határozottan sártalanítsuk lelki lábbelinket. Gondosan, aprólékosan, minden részletére kiterjedően, hogy szemernyi fölösleges sallang se maradjon, hogy a jövőbe tiszta lábbal léphessünk, szívünkben valódi és mély, az isteni szeretettel egylényegű érzésekkel.

Az egyenlet egyszerű: a múlt megértése = a jövő minősége. Ismeretlen nincs benne.

kép: www.artoflivingsblog.com

Pin It on Pinterest

Share This