2018. jan 09. 0

Angyal, lélek, elengedés

A keddi varázsnapunk után a szerda egészen finom, angyali erőkkel segít lelki polcaink portalanításában. A Nap-Vénusz-Plútó együttállás most is működik még, ám szerdán a fogyó Hold áthalad a Szűz csillagképének angyali részén. Ez a stáció a finom égi segítségről szól; segít lereszelni az esetleges lelki sorjáinkat, lepolírozza a kiálló, tüskés érzelmi anyagszéleinket, amiket a nagy erők esetleg maguk mögött hagytak. Ez a nap egy lecsendesült-rendbetevő energiát tesz az eget-földet mozgató reformok mögé, nem homályosítja el őket, de segít harmóniát teremteni, beilleszteni életünkbe, érzelmi világunkba.

Az angyali Szűzben járó Holdat elképzelhetjük a bölcs, örök mosolyú asszonyként, aki a frissen szült édesanya arcát simogatja és hűsítő kendővel törli meg. Nem ő segítette világra az újszülöttet közvetlenül, talán nem is emlékszik majd rá kettejükön kívül senki, de ott, abban a pillanatban az életet adó nő számára szívmélyig jóleső ez a gesztus, ami a fájdalmakon túl a törődést, az odafigyelést, a gondoskodást jeleníti meg.

Nyugodtan és bátran kérjük szárnyas égi segítőink közreműködését, hogy támogassanak bennünket az átélt dolgok megemésztésében, hogy nyúljanak hónunk alá, ha szükséges. Nem szégyen segítséget kérni, nem szégyen elfogadni, hogy esetleg remeg még a lábunk a maraton lefutása után; ők azért vannak, azért léteznek, hogy a földi szülötteknek nyújthassanak segítséget, támaszt, enyhülést. A fogyó Hold az elengedésben segít; általa meg tudunk szabadulni azoktól a bizonyos érzelmi gubacsoktól; legyen akár aggodalom, rettegés, szorongás, vagy egyszerűen az ismeretlentől, az újtól való puszta félelem. Ezek a rossz érzések a szerdai napon angyalszárnyakon, kecsesen libbennek tova, Isten velük!

 

kép: www.pinterest.com

Szólj hozzá(nk)!