Pénteken a lágyság párost alkot az előrehaladással, teszi ezt igen különleges módon, két oldalról támogatva. Érzékenyek lehetünk a megoldást hozó ötletekre, sugallatokra, ehhez érdemes jelen lennünk életünkben. Jelen lenni annyit tesz, hogy a perc, a pillanat történéseit jelen idejűen átélni, előjelek ragasztgatása nélkül. Tudjuk, hogy volt múlt, tudjuk, hogy lesz jövő, de a most az a pont, ami bennünk a két végtelen egyenest összeköti. Múlton rágódni és jövő miatt aggódni egyaránt kirángat a jelenben levés csodájából, mégpedig az ez egyik legfontosabb tanítás, amiért itt vagyunk.

Ráérezhetünk olyan inspirációkra, amik közelebb visznek a megoldáshoz, ami látszódhat elsőre meredeknek, netán úgy is tűnhet, meghaladja rendelkezésre álló erőnket. Mikor ezt érezzük, legyünk tisztában vele, hogy saját kishitűségünk hangját csíptük el és írjuk felül annak tudatában, hogy bármilyen mélységben, bármilyen gyökeres fordulat útján, de ott a számunkra legjobb döntés lehetősége. Lehet, hogy az alsónemű felkötésre szorul, de most a lelkierőt is megkapjuk a nap energiáinak hála.

161021sarkany

Ennél a pontnál lép a képbe az angyali világ: jelenleg mind a Nap, mind a Merkúr a Szűz csillagkép angyali részénél vándorol, kiváltképp alkalmassá téve az időt égi segítőinkkel való kapcsolat felvételére. Fontos, hogy határozottan, egyértelműen fogalmazzuk meg, mi az, amiben segítséget kérünk tőlük. A mit a fontos, nem a hogyan, ebben ők nagyobb rutinnal és fantáziával rendelkeznek; minden hogyan a lehetőségeinket szűkíti, mert kizárja a számtalan másik variációt, azokat is, amik talán jobbak saját elmeszüleményeinknél. Merjünk bátran, szégyenkezés és elfogódottság nélkül kérni, annak tudatában, hogy angyalaink alig várják segítséget kérő szavunkat és égnek a tenni akarás vágyától.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This