Szombaton a növő Hold a Skorpió zodiákusában halad, égi hátterében pedig a Szűz csillagkép angyali részének halovány csillagai fénylenek. Ez a nap kitűnően alkalmas az angyalokkal való kommunikációra, a szárnyas segítőinkkel való kapcsolatfelvételre. Egyfajta lebegős, könnyű, szemmel nem látható, ám mégis jelenvaló tartalommal tölti meg napunkat felső segítő világunk intenzív jelenléte, ez az, amikor tudjuk, hogy segítséget kapunk, még ha a fizikai világ mérhető eszközei által nem is mutatható ki a segítség mibenléte. Zárójelben emlékezzünk, aki mindig és mindent meg akar mérni, az híján van a hitnek és bizalomnak, az orrán túl pedig nemigen lát.

A növő Hold gyarapodást, gazdagodást hoz; lelki, érzelmi szinten az angyali világok segítségével megkapó érzéseket és egyben finomságában is eltéveszthetetlenül erős jeleket, támogatást kapunk odaföntről. Ha kérünk. Ez a kétszavas mondat kulcsfontosságú: akkor kapunk, ha kérünk, nincs automatikus segítségnyújtás, de mást nem is kell tenni, mint őszinte szándékkal, tiszta, nyílt szívvel kinyilvánítani, miben kérünk segítséget.

Amikor megszólítjuk azt az angyalt, akivel „dolgunk van”, azaz akinek a hathatós segítségét kérjük, legyünk tudatában, hogy nem könyörgünk, csupán egy természetes folyamatot indítunk be, az angyal ugyanis azért van, hogy segítsen nekünk, nem szereti a tétlenséget. Somlósi Lajos szavaival fogalmazva: „az angyal nem bírja a munkanélküli segélyt”. Szívesen dolgozik, de meg kell mondanunk neki, miben várjuk a segítségét; fogalmazzunk precízen, egyértelműen, félreérthetetlenül. Amikor pedig megérkezik valóságunkba a segítség, amikor manifesztálódik, mindenképpen mondjunk köszönetet érte, hangosan és hálatelt szívvel.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This