A Mérleg jelében járó Jupiter a hét elején még együtt áll a Szűz csillagkép legfényesebb csillagával, a Spicával, majd a csillagkép angyali részében folytatja útját. A Spica, azaz Kalász csillag a vetés és aratás kapcsolatára mutat rá: amit és ahogyan elvetünk, azzal analóg az is, amit learatunk. Ennek az üzenetnek a bölcselete érkezik meg a Jupiter által mély, többrétűen megjelenő tanításként. Ha nem örülünk a learatott dolgoknak, érdemes visszanézni, megfelelően vetettünk-e. Ha felköpök az égbe, ne csodálkozzak, hogy köpet érkezik a szemembe, amikor felnézek…

A Szűz angyali részében haladó Jupiter segít az angyalokkal való kapcsolatteremtésben, abban, hogy bölcsen és szeretettel tudjunk hozzájuk fordulni. Bölcsességbolygó lévén azt is támogatja, hogy ne új lombgereblyére fecséreljük el szárnyas égi segítőink energiáit, hanem valódi, ténylegesen fontos és jelentős területeken kérjük segítségüket. Velünk van az az érzés is, ami megerősíti a szeretet bölcsességével való, harmóniát hozó megoldások elérését és az ehhez vezető úton megtenni szükséges lépéseket.

Mélyen belül gyökerezik annak megértése, hogy a Kozmosz létezőjeként lehetőségünk és jogunk van kérni és elfogadni a fentről érkező segítséget. Összhangban van az univerzális törvényekkel, megérdemeljük. Az angyalok megszólítása és a velük való együttműködés egyben egy magasabb kapun való átlépés is, egy olyan út, ami fölfelé visz, az elcsendesedésen, imán, ráhangolódáson keresztül vezet el a világossághoz, a Fényhez.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This