A hétfői nap kiváltképp alkalmas az angyalmeditációra, illetve bármilyen, angyalokkal való foglalatosságra: a Hold a Szűz csillagkép angyali részén vándorol keresztül. Szárnyas segítőinkkel hatékonyabban és eredményesebben tudjuk felvenni ezen a napon a kapcsolatot. Tartsuk szem előtt azt is, hogy a Hold növekvő fázisában van, így a gyarapodásban, a sokasodásban tudnak igazán termékeny segítséget nyújtani megfoghatatlan barátaink.

Tűzzük ki, mi az, amiben hozzájuk fordulunk, majd egy alkalmas időpontban vonuljunk félre, nyugodt, háborítatlan zugba és határozottan, egyértelműen nyilvánítsuk ki óhajunkat. Lelkünk érezni fogja a szándékot és az égi helyzet okán már eleve ráhangolt állapotban várja a kimondott szót. Kimondott szót, mert az sokkalta erősebb a kusza és olykor csapongó gondolatoknál, a kimondott szónak ereje, hatalma van, mi magunk és segítőink is érzik erejét, súlyát.

160905hetfo

Bízzunk ösztöneinkben, érzéseinkben, mert befelé figyelve, hangjukat meghallva valóban előre tudunk lépni. Ne lepődjünk meg, ha meglepődünk és teljesen újszerű, váratlan megoldásokat kapunk ezüsttálcán: a Holddal szemben az Uránusz tündököl és szórja a zseniális inspirációkat marokszám.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This