2017. Sze 22. 0

Angyalokkal tisztuló

És bölcsülő és felszabaduló és megkönnyebbülő és még sok-sok mindent lehetne belesűríteni a cím utáni első mondatba. Október elejéig a Mérleg jelében járó Jupiter és a Kosban haladó Uránusz áll szemben egymással, rengeteg támogatást kínálva az embertestbe született földi vándoroknak. A Jupiterről nemrég esett szó, az ő esetében az asztrológia jelnél fontosabb a csillagképi helyzete: a Szűz angyali részén halad éppen. A szeretet bölcsességének égi vándora a magasabb tudás lehozásán, megértésén túl a növekedést, a gyarapodást is támogatja, hiszen ő a kiáradás princípiuma is. Ezt egyébként a szembenállás teljes ideje alatt növőben lévő Hold úgyszintén elősegíti.

A Kos jelében járó Uránusz a megtisztulás és a felszabadulás általi megújulást erősíti, a tiszta lappal kezdett új fejezetek írásához ad fénnyel fogó tollat a kezünkbe. Ehhez szükséges összegezni, elég, ha megnézzük csillagképi hátterét: a Halak Alfa csillaga, az Al Rischa fénylik mögötte. Ez a csillagábra legfényesebbike, belőle indul ki mind a kiemelkedő, mind a visszaúszó hal fonala. Ebben a pontban dől el a kiemelkedés vagy a visszatérés közötti „dilemma”. Az összegzés fontossága túlbecsülhetetlen, általa tudunk jó döntést hozni és megtalálni, melyik úton érdemes elindulnunk. Fontos tudni, egyik sem jobb, vagy rosszabb a másiknál. Amikor ilyen címkék felragasztásának kényszerét érezzük, éppen ideje van egy pillanatra megállni és végigpörgetni belül, hogy mindez csak földi értelemben, szemellenzősen kialakított ítéletesség terméke és ez a produktum nem segít bennünket.

Október elejéig rengeteg időnk van, hogy lehozzuk és szekerünkbe fogjuk a szembenállás kiegészülést hozó erejét. Jó tudnunk, hogy ez a fényszög (oppositio) mindig a teljességre törekvést idézi meg. Angyali segítséggel tudunk megújulni, bőséget teremteni, megérteni. Ha kevésnek éreznénk saját erőnket; emlékezzünk, hogy most az Univerzum reformere, az Uránusz áll össze a Jupiterrel, hogy segítsen a korlátozó keretrendszerből kilépni és mindezt szárnyas égi segítőink harmóniát és belső békét hozó módjukon minden eszközükkel támogatják. Ez olyan szép, fennkölt és magasztos energetika, hogy ide kívánkozik a végére egy bárdolatlan kérdés: mi kell még?

kép: www.pinterest.com

Szólj hozzá(nk)!