2018. márc 17. 0

Bakba lépő Mars

Vasárnaptól a Bak asztrológiai jelében folytatja égi útját a Mars; egy nagyon különleges égi energetikát teremtve. Első ránézésre talán ellenkező eredőjűnek tűnhet az aprólékos, a részletekre maximálisan odafigyelő Bak jelébe megérkező tüzes, lendületes, energikus Mars, mi sülhet ki ebből? Titkot most sem árulok el: valami nagyon-nagyon jó. Egészen egyszerűen sokkal jobban tudjuk erőinket koncentrálni, a tüzet nem lefojtani akarjuk, hanem fókuszálni: gondoljunk csak a lángvágóra, ahogyan egy pontba összpontosított tűzzel mi mindent el tud érni. Pont így válunk képessé belső erőnk irányítására, a kellő helyre a kellő időben odasűrítve elképesztően nagy eredményeket érhetünk el. Olyan, mint amikor egy versenyautót mérnöki precizitással vezetünk: gyors, de egyben pontos is; tudja, merre halad és minden mozdulat összhangban van a maximális teljesítményért.

Bak Mars idején még több erőt tudunk a valódi feladatainkba vinni; könnyebben hessegetjük el a tőlük eltántorítani akaró szándékokat. Nevezhetjük tisztuló erőnek is, amivel a fokozott jelenlét állapotába elérve jóval eredményesebben tudunk tenni az előrelépésért, a haladásért. Magától értetődő módon győzzük le belső gátjainkat, korlátainkat, hogy a valódi célunkért munkálkodhassunk; lelkesedéssel, örömmel.

A Bak jelébe érkező Mars a gyors, bevillanó ötleteket, a tüzes fellobbanásokat nem engedi elszállni; segít abban, hogy az erő kitartson addig, amíg a tervezőasztalnál részletesen le nem jegyeztük, ami szívünk szikrájából kipattant. Ez a kozmikus energia nem engedi „csak úgy” ellobbanni a Fényt, a lángot, ahogyan a kimunkáláshoz szükséges erő is végig ott mocorog a kezünkben, nem ernyedünk el félúton, végigvisszük, amit föntről megkaptunk. Föntről, hiszen még a Tejúton jár a Mars, annak minden magas minőségéhez közvetlenül kapcsolódva; szikrázó égi áramszedőként hozva le a jobbnál jobb dolgokat.

 

kép: www.pinterest.com

Szólj hozzá(nk)!