2018. okt 14. 0

Beavató szerelem és angyalok

Hétfőn áll együtt a Skorpió asztrológiai jelében a Merkúr és a látszólagos hátráló mozgást végző Vénusz. Ez a nap különösen alkalmas lelki dolgok megértésére, átbeszélésére, a harmónia megteremtésére. Mérhetetlenül jó energiákkal indul így a hét, most igazán lehetőségünk van minden álmunkat, a legrejtettebb, legtitkosabb vágyainkat társunknak elmondani, tudva azt, hogy a másik értű fülekkel és érzelmi hallással fogadja, aminek megosztásával megtiszteljük. Természetesen ez oda-vissza cirkulál, törekedjünk nyitottságra, el- és befogadásra, ha ő lép felénk szíve mondandójával.

Emlékezzünk, ez a találkozó a Szűz csillagképének angyali részénél jön létre, így égi segítőink áldásos munkálkodása is emeli a nap fényét. Az angyali segítséggel megérteni, kimondani is könnyebb, amit mezei hétköznapokon inkább magunkban tartanánk és a nyelvleharapás késztetése is tovatűnik. Vegyük észre, hogy milyen jóleső érzés, mennyi megkönnyebbülést hoz, ha elmondhatjuk, mi zajlik odabent. Ez a bolygóenergia támogatja a mázak lemosását; most bátran táncolhatunk szteppet munkavédelmi bakancsban az álarcokon, mert nincs szükség rájuk.

Ha egyet fordítunk az együttállás szemlélési szögén, rögtön mutatja magát a Merkúr, mint beavató minőség és a Vénusz, mint a szerelem princípiuma. Adjuk össze a kettőt és azonnal megkapjuk az egyenlet pontos végeredményét: a szerelem beavató erővel munkálkodik ezen a napon (is), de most megértést és harmóniát hoz. A szerelem nem csak férfi és nő közötti, párkapcsolati töltetű energia: bármit, azaz bármit képesek vagyunk a szer elemével, azaz szerelemmel végezni, amibe belevisszük a tüzet, a szenvedélyt, a lobogást és szívünk dalolását.

 

kép: www.pinterest.com

Szólj hozzá(nk)!