A Szaturnusz augusztus 25-től újra a kozmikus irányban járja égi útját. A tapasztalat bölcsességének gyűrűs égi vándora az elkövetkezendő napokban szoros és pontos sextil fényszög kapcsolatban áll a Jupiterrel. A Jupitert szokás a szeretet bölcsességének képviselőjének is említeni, a két bolygó együttműködésében a bölcsesség az egyik alapérték. A fényhíd köztük a megértésről, a dolgok működtetéséről, a szintézis eléréséről szól.

Vegyük észre, mik az értékek: akár az idő csiszolta fényesre, akár a szeretet ragyogtatja őket. Ha valódiak, nagyon távol úgysem állnak egymástól. Bármi megoldandó feladat vár ránk, bátran nyúljunk be a kincseskamrába, hiszen valahol ott lapul a segítség: ez az égi helyzet működőképes erőket, eszközöket ad a kezünkbe. Nekünk mindössze annyi a dolgunk, hogy használjuk őket és megoldjuk velük a leckét.

A mostani égi helyzetben ott cselekvés igénye: bár az érintett planéták lassú mozgásúak, ám jelen helyzetük abszolút a jól működő dolgokhoz vezető út kikövezésére mutat. A megértés fontossága el nem túlozható, ahogyan a társainkkal való szeretetteljes együttműködés sem; leggyakrabban itt, a kapcsolatok területén találjuk a tanulnivalót. Akadály nincs, ha úgy éreznénk mégis valamiről, tekintsünk rá nagyobb súlyzóként, aminek kinyomásával izmosabbá válunk. Megizmosodva pedig a későbbi akadályok válnak gyerekjátékká. Ezekben a napokban csodálatosan világos módon rajzolódik ki, hogy minden látszólagos nehezítés valójában értünk történik, erősít és felkészít, előre megadja a védelmet későbbi élethelyzetekhez.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This