Kell, hogy időnként az asztalra csapj. Mégpedig jó nagyot, hangosat. Nyilván akkor, amikor okod, indokod is van rá, nem csak úgy, passzióból. Az már perverz lenne. Időnként azonban emlékeztetned kell – nem a környezetedet elsősorban, hanem – magadat: kellő erő buzog benned. A békát nyeljék a gólyák és a francia konyha szerelmesei. Amikor még nem ér a torkodig, csak közelít, már akkor érdemes elindítanod erősebbik kezed hangosan végződő mozdulatát.

Nem öncélúan püfölöd az étkező- vagy tárgyalóasztalt. Azért, hogy valaminek azonnal, ebben a szent pillanatban végett vess. Olyasmire gondolj, ami már méltatlan, kellemetlen, de eddig tűrtél és igyekeztél megfelelni. Mert mit szólnak, ha… Mit szólnának? Meglepődnek, fejet csóválnak és az élet megy tovább. De már nem úgy, ahogy eddig.

Nap és Plútó trigonja váltja ki a heveny asztallap-csapkodást. Vasárnaptól keddig egzakt a kapcsolódás, itt munkálkodik legintenzívebben a megvilágosodásból változtatás kraftja. Tömör kulcsszavakban:

Visszatérőben-erősödőben talál rád a plútói cselekvő-változtató mintázat. Megoldáshoz segít, hiszen a Bak jelében jár a planéta. A belinkelt írás részletesen leírja, mit kell tudnod róla; tekintsd használati útmutatónak.

A Nap esetében még könnyebb a dolgunk. Szűz zodiákus, Szűz csillagkép, annak is a múltból elrugaszkodó lába. Egyetlenegy szóba sűrítve: rendezés. Ezerrel. Azért persze több is, mert a két égitest kapcsolódásával érkezik el központi csillagunk a Serleg égi egyenlítői (azaz felettes énedet megszólító) fényábrájába. Ez az a csillagzat, ami az Örök Élet Vizét öleli magába. Nem kannásbort. Olyan eszmei útmutatót kínál cselekvő énednek, ami az itt és mostban is magas bekötésű megoldásokat kínál. És ami fent van, az lent sem maradhat el, ergo készülhetsz az öledbe – megérdemelten! – hulló eredményekre.

Vasárnaptól keddig légy résen és ne kíméld az asztal lapját. Ő elbírja, neked pedig áldást hoz, ha a kellő időben a megfelelő erővel csapsz rá egy kiba…bérlevelezetten nagyot.

kép: pixabay.com

Pin It on Pinterest

Share This