Miről szól a Csillagwebinárium?
Beszélünk az aktuális égi állásokról, mintázatokról. Mindarról, ami fontos és az ég tükrében vizsgálva kicsit árnyaltabban szemlélhetjük, mint azt síkban tájékozódva tennénk. Ahogyan a korábbi Csillagwebináriumok, úgy ez az alkalom és a következő Csillagwebináriumok is díjmentesek. Ez annyit jelent, hogy én nem kérek érte pénzt, de az energiaáramlás jegyében kérlek, akár pénzt, időt, törődést fordíts olyan, számodra fontos terültre, amellyel egyensúlyba hozod saját, belső mérlegedet; ezért is nem nevezem ingyenesnek, mert annak nincs értéke.
Jelentkezni a contact@ladonyijanos.hu címre küldött e-mailben tudtok.
Válaszlevélben küldöm a Csillagwebinárium 11.0 közvetlen elérési linkjét a hozzá tartozó jelszóval – ennek birtokában tudtok csatlakozni az alkalomhoz. Ebben a levélben minden egyéb fontos információt is megküldök, köztük az alkalmazás telepítéséhez, működtetéséhez szükséges technikai segédletet is.
Kérdezz bátran! Akár előre (írj e-mailt!), akár a Csillagwebinárium alatt végig cseten. Emlékezz: a te kérdésed a legtöbbször más számára is fontos, a te válaszod az ő válasza is lehet. A résztvevők száma korlátozott, a zoom-os meeting jelszóval védett (ennek a meghitt, bizalmas légkör megteremtése az oka), a regisztráció sorrendjében telnek be a helyek.
Találkoz(z)unk március 11-én, csütörtökön 17:00-tól – egyazon időben, tértől függetlenül.
 
kép: wall.alphacoders.com

Pin It on Pinterest

Share This