Június első péntek délutánja a tizenharmadik Csillagwebinárium babonáktól mentes időpontja. Apropó: babona: pár szót beszélünk a mágiától való különbözőségéről: a rejtőző lényegről. Miről esik még szó? Az aktuális égi állások földi leképeződéséről. Az ég tükrében megtett lépéseink fontosságáról, de arról is, milyen erők milyen típusú lépésekre sarkallnak. Mert egy helyben ácsorogni – az nem működik most.
Ahogyan a korábbi Csillagwebináriumok, úgy ez az alkalom és a következő Csillagwebináriumok is díjmentesek. Ez annyit jelent, hogy én nem kérek érte pénzt, de az energiaáramlás jegyében kérlek, akár pénzt, időt, törődést fordíts olyan, számodra fontos terültre, amellyel egyensúlyba hozod saját, belső mérlegedet; ezért is nem nevezem ingyenesnek, mert annak nincs értéke.
Jelentkezni a contact@ladonyijanos.hu címre küldött e-mailben tudsz.
Válaszlevélben küldöm a Csillagwebinárium 13.0 közvetlen elérési linkjét a hozzá tartozó jelszóval – ennek birtokában tudsz csatlakozni az alkalomhoz. Ebben a levélben minden egyéb fontos információt is megküldök, köztük az alkalmazás telepítéséhez, működtetéséhez szükséges technikai segédletet is.
Kérdezz bátran! Akár előre (írj e-mailt!), akár a Csillagwebinárium alatt végig cseten. Emlékezz: a te kérdésed a legtöbbször más számára is fontos, a te válaszod az ő válasza is lehet. A résztvevők száma korlátozott, a zoom-os meeting jelszóval védett (ennek a meghitt, bizalmas légkör megteremtése az oka), a regisztráció sorrendjében telnek be a helyek.
Találkoz(z)unk június 4-én, pénteken 17:00-tól – egyazon időben, tértől függetlenül.

Pin It on Pinterest

Share This