Kitűnő energiákkal bélelt nap virrad fel szeptember 16-án. Ez a ragyogó csütörtök erőtől duzzad – szinte kínálta magát az időzítésre. Délután mikrofon és kamera elé ülök: a tizenötödik Csillagwebináriumon találkozhatunk.

Beszélünk az ősz markáns égi történéseiről és a rájuk való felkészülés elemeiről is. Elemenként vesszük végig, milyen jelentős kozmikus mozgások hatásai várhatóak. Az elméletet igyekszem a szükséges minimumra csökkenteni. A cél, hogy használni tudd a hallottakat. A tudás eszközzé alakul benned.

Ahogyan a korábbi Csillagwebináriumok, úgy ez az alkalom és a következő Csillagwebináriumok is díjmentesek. Ez annyit jelent, hogy én nem kérek érte pénzt, de az energiaáramlás jegyében kérlek, akár pénzt, időt, törődést fordíts olyan, számodra fontos terültre, amellyel egyensúlyba hozod saját, belső mérlegedet; ezért is nem nevezem ingyenesnek, mert annak nincs értéke.

Jelentkezni a contact@ladonyijanos.hu címre küldött e-mailben tudsz.

Válaszlevélben küldöm a Csillagwebinárium 15.0 közvetlen elérési linkjét a hozzá tartozó jelszóval – ennek birtokában tudsz csatlakozni az alkalomhoz. Ebben a levélben minden egyéb fontos információt is megküldök, köztük az alkalmazás telepítéséhez, működtetéséhez szükséges technikai segédletet is.

Kérdezz bátran! Akár előre (írj e-mailt!), akár a Csillagwebinárium alatt végig cseten. Emlékezz: a te kérdésed a legtöbbször más számára is fontos, a te válaszod az ő válasza is lehet. A résztvevők száma korlátozott, a zoom-os meeting jelszóval védett (ennek a meghitt, bizalmas légkör megteremtése az oka), a regisztráció sorrendjében telnek be a helyek.

Találkoz(z)unk szeptember 16-án, csütörtökön 17:00-tól – egyazon időben, tértől függetlenül.

https://www.facebook.com/events/823964025150162/

kép: pixabay.com

Pin It on Pinterest

Share This