Vasárnap délután a Hold a Skorpió csillagkép olló csillagaiban folytatja égi útját, ebben a pár órában a méltatlanná vált minőségeink elengedésére nyílik kitűnő alkalom. Ez az olló hivatott levágni minden olyan minőséget, amiben már nincs fény, ami visszahúzó erővé alacsonyult életünkben és nem akarjuk tovább cipelni utunkon.

Ha úgy érezzük, érintettek vagyunk az elengedésben, úgy érdemes egy szertartás keretében, akár meditációban ráhangolódni az ollók előtt elhaladó Hold energiáira és eggyé válni az elengedés, a nemtelen hordalékok levágásának érzésével. Különösen erős a hatás lelki téren a Hold okán, leginkább az érzelmi takarításban és az ezen a területen való, magunkkal görgetett, fénytelenné fakult minőségek lenyesésében érhetünk el kiemelkedő eredményeket.

170122skorpio

Aggodalmak, félelmek, fájdalmak – mind megérettek a vasárnapi elengedő szertartásra, tudva azt, hogy a Vízöntőben járó Nap a tisztulást, a szabadság felé való törekvésünket kiemelten támogatja. Tovább finomítva a dolgok megközelítését, a Nap immár a valódi sorsfeladatunkra is rávilágít, így a feleslegessé vált batyunkat éppen ideje letenni, az ollókra bízni a teher levágását.

kép: www.wallpaperup.com

Pin It on Pinterest

Share This