Az igazság kimondása nem csak tisztít, varázsol is. Mégpedig többféle úton-módon. Először is jóóóóóóó mélyen teleszívja tüdejét, majd pofazacskójának valamennyi izmát egyszerre megfeszítve fújja szerte a ködöt és a sötétséget, ami – esetlegesen – körülvesz. Az első öles lépés után a többi sem várat magára. Emelkedő megérést érzel és tapasztalsz, ami automatikus bölcsülést hoz és egyre jobb megoldásokat kínál.

Az áramlás útjának pucolása csak pillanatnyilag tűnhet koszos, kellemetlen feladatnak, ám ezen is átsegít egy csipetnyi tudatosság. Mindössze annyit érdemes tenned, hogy felidézel egy klasszikus piaci mérleget. Egyik serpenyőjébe a rövid ideig tartó duguláselhárítás komforttalanságát pakold, másikba pedig az azt követő áldásos áramlás-tisztulás minden ajándékát. Csak akkor ne fogj bele, ha valóban többet vesztenél a réven, mint a vámon, bár az ilyen eset valószínűsége felettébb alacsony. Ezért érdemes az égre néznünk.

Az aktuális katalizátorenergia, amivel egyszerre tisztíthatsz és az így nyert megértéssel bölcsülsz, a Jupiter és az Uránusz sextil fényszög kapcsolódása. Termékeny, működő, élettel teli minőségeket ösztönző energia. A Jupiter a Halak vizes jelében, az Uránusz pedig a Bika földes elemű cikkelyében jár. A földet a víz, az öntözés termékenyíti, segíti. A vasárnaptól (2022. február 13.) számított második keddig (2022. február 22.) egzakt kapcsolódás remek lehetőségeket kínál.

Nem csak a vaskalaposságnak inthetsz búcsút, de az eddig meg nem értett minőségeket is új szemszögből, torzító szűrők nélkül szemléled. Lehulló hályog, tisztuló kép, érkező megértés. Eszközeid a tiszta kommunikáció és a hajlandóság. Mire is? Hogy átlásd a kép egészét, hogy felülemelkedj a részletekben elveszés kísértésében. Ha csak egyetlenegy dolgot emelhetnék ki, az az igazság kimondása lenne, nem is akárhogyan.

Mert az igazság ebben a kapcsolódásban túlmutat az egyén szemellenzős valóságán. Képessé emel a másikat is megérteni és ezáltal rendszerben gondolkodtatni, már ha mutatsz rá hajlandóságot. Megéri, mert a sértettség, a megbántottság a köddel és a sötét fellegekkel együtt tűnhet el balfenéken. Ahol ugyanis ilyen mértékű felszabadító erő szövetkezik egy nagy kosár bölcsességgel, nincs maradása.

kép: pixabay.com

felhőt oszlat, megértést ad, ragyogást hoz a Jupiter-Uránusz sextil

Pin It on Pinterest

Share This