A legjobb dolgok időnként kézzel nem foghatók. Szemmel nem láthatók. Mégis: mindennél valóságosabbak.

Szerelmesnek lenni.

Rajongva lelkesedni.

Álmodni.

Végtelen hosszú sort írhatnék, de úgyis jó néhányat hozzá tudnál biggyeszteni saját tapasztalásaidból. Amik elsődleges érzékszerveink számára nem adnak támpontot, jóval mélyebben érintenek meg.

Legkönnyebben a muzsika felől érthetjük meg, hogyan működik a varázslat. Egy igazán szuper koncerten egymás mellett élvezi a hangok hömpölyégését bal- és jobboldali. Igen, a parkolóban már lehet, hogy leköpi a másik autóját, látva a hátsó ablak sarkában a pártállást, hitvallást tevő matricát, de a teremben nem. Ott él a mágia.

Ez a különleges, szívtől szívig, égtől emberig hidat illantó energia valós. Több illúziónál. Mivel nem mérheted meg földi eszközökkel, így kizárt a hiba lehetősége. Ez a valódi tisztaság egyik legfőbb ismérve.

Szerdán és csütörtökön áll együtt központi csillagunk, a Nap a Lant fényábrájának alfájával. Ő a híres, nevezetes Vega. Az északi égbolt egyik legfényesebbike, „amúgy” Tejút-oszlop.

A Lant varázseszköz. Nem „csak” hangszer. Jóval több húros zenerezgetőnél. A lélek húrjait pendíti meg.

Nem baj, ha nincs semmilyen hangszered, ahogyan az sem, hogy ha lenne is, nem birtoklod a játszás képességét. Hangszálaid vannak, rezgetheted őket, de még ez sem szükséges.

Mert belső húrokról beszélünk. Talán említhettem volna a legelején, hogy ma kevéssé egzaktul tálalható égi állásról szólnak a sorok.

A Lant zene- és varázseszköz egyben. Megvéd. De nem úgy, mint egy jó erős pajzs, amiről lepattan a nyílvessző és eltéríti a dárdát.

Benned élő védelmi szálakat feszít, hogy húrként szólaljanak meg. A Nap találkozik a Vegával. Cselekvő éned megjelenítője, tehát itt és most, benned, valósan erősödik meg a mágikus védelem.

Amit nem lehet, de talán nem is kell másnak megmagyarázni. A harctéren mosolyogva sétálás képessége, golyóálló mellény nélkül.

Énekléssel, felfelé, az isteni minőségek felé való megszólalással fokozhatod a hatást. Kívánatos és üdvös, hogy azt, amit amúgy imában kérnél, dalold el. Akár hangok nélkül, ha abban a meggyőződésben élsz, hogy torkodban repedt fazék rezonál. Mindegy.

A lényeg a szándék és a jó időzítés. Már tudod, mikor intenzív a Lant-energia. Ez a két nap nem biztos, hogy azonnali megváltást hoz. Lehet, hogy aprócska változásokat tapasztalsz csupán. Kerüld el a túlzott elvárásokat, de tudd: ami a csillagos égen fénylik, mind, kivétel nélkül működőképes. Számítható, tervezhető.

Igen, a csoda és a varázslat is.

Nemrég a Merkúr találkozott a Vegával, érdemes az akkor írtakat is leporolni a teljesebb megértéshez.

kép: pixabay.com

mágia, varázslat és húrok, melyek az ég rezgését hozzák le

Pin It on Pinterest

Share This