2016. aug 10. 0

Égjen a salak, hulljon a sallang

A Mars immár a Nyilas jelében halad, hátterében a Skorpió csillagkép olló csillagaival, ami kozmikus helyzet szimbolikáját tekintve egyfajta égre írt fényújságként hívja fel a figyelmünket az idejét múlt, immár minket nem szolgáló minőségek letételére. Az olló csillagai a levágást jelképezik, megadják a végleges megszabadulás lehetőségét púppá vált terheinktől; ez az energia nem a megpihenést ösztönzi, az itt és most letett régi szatyraink minden rotyadékukkal együtt itt is maradnak, tovább nem cipelendőek.

Gyakorolhatjuk az önmagunkkal szembeni nagyvonalúságot, amivel megéljük a múltból magunkkal ráncigált koloncaink közötti selejtezést. A folyamat során megengedhetjük a nagystílű hozzáállást, azt az érzést, hogy dekák helyett mázsákban gondolkodva könnyítsünk terheinken. Az elrendezés szeretetteljes és bölcsülést hozó örömmunka; varázslatos könnyedséggel és egyértelműséggel tudjuk leszívni spirituális zsírpárnáinkat és mélyre gyökeret verő elégedettséggel hátradőlve fogadhatjuk el a megkönnyebbülés mámorosságát, a tudatosságban testesülő eszmei szálkásítást.

160810tuz

A szeretet inspirációja társul a tanítások magasabb szinten való megértésével, a Mars a Jupitertől kap bizsergető energiákat. Ez a fényszög-kapcsolat prímán segíti lelki, szellemi síkon való esetleges tévelygéseink mihamarabbi lezárását: tisztábban látjuk, mik az idejét múlt ideáink, amiktől ideje elköszönni és most jó szívvel rájuk is csukhatjuk az ajtót. Könnyen rávilágíthat egy-egy fénysugár olyan hitrendszerbeli, filozófiai zugainkra, amikben valamikor hasznos töltelékek voltak, de kiszolgáltak és már csak akadályt jelentenek. Az olló arra van, hogy használjuk: nyissz!

 

kép: www.goldberz.com

Szólj hozzá(nk)!