Június 28-án, szerdán hajnalban, 1 és 3 óra között halad el a Szűz jelében járó Hold az Oroszlán csillagkép Alfa csillagánál, a Regulusnál, ebben a két órában egzakt az együttállás. Első hangzásra furcsának tűnhet, hogy miért érdemel említést egy éjnek évadján történő találkozó, de rögtön adódik is a magyarázat a mostani Mars-Merkúr együttállás okán. A két bolygó szerdán működik együtt legerősebben, ekkor a legszorosabb és legközelibb kapcsolatuk. A kora hajnali időpont és a Regulus-Hold együttállás akkor válik igazán fontossá, ha akad olyan helyzet, ahol ledobjuk még mindig az ékszíjat. Olyan érzelmi érintettség, vagy lelki fájdalmak esetén hívjuk segítségül ezt az időpontot és az Oroszlán szívének erejét, amikor úgy érezzük, nem vagyunk – önerőből – képesek felül/túlemelkedni valami régi, betokozódott fájdalmon, sérelmen.

Ebben az esetben igenis ébresszük fel magunkat az éj közepén és hangolódjunk rá a Regulus-Hold találkozóra, tudva azt, hogy a legmagasabb szeretet-energiákhoz tudunk közvetlenül kapcsolódni. Olyan szeretet ez, ami minden mocskot és salakot képes lemosni, érzelmi magasnyomású mosóról beszélünk, hogy általa és a segítségével tisztíthassuk meg magunkat és megtisztulva, szeretettel töltötten végre továbbléphessünk a megrekedtségen, megoldjuk érzelmi zárványunkat.

Működtessük a szeretet szabaddá tevő erejét, hiszen a Regulus a feltételek nélküli szeretet esszenciális hordozója és égi megjelenítője; általa sebezhetetlenné válhatunk. Sebezhetetlenné, mert már nem érhet sem csalódás, sem fájdalom: legmagasabb rezgésű érzelmünket immár nem költjük teljesülendő kritériumokhoz. Ha úgy érezzük, keljünk fel és igenis töltsünk ébren 10 percet, negyed órát, megéri.

kép: www.photobucket.com

Pin It on Pinterest

Share This