Van, akiért soha nem kell aggódnod. Rokon, ismerős, barát: egyszerűen tudod, bármi történik vele, higgadt bölcsességgel kezeli. Pontosan tudja, miként fogadja a változásokat és valahogy mindig megtalálja a legjobb megoldást adott helyzetre. Nem talpraesettnek mondanád, mert a macskás hirtelenkedés idegen tőle. Inkább előrelátó, megfontolt és bölcs, ám amikor a helyzet úgy kívánja, szemvillanás alatt tempót vált. Olvassa a jeleket, szinte előre látja a mozgásokat, éppen emiatt fel is készül rájuk, nem okozhatnak drámai megrázkódtatást. Időnként álmodozhatsz is róla, milyen isteni könnyebbség lenne az ő bőrében élni. Végül is: miért ne?

Nem, ne nyúzd meg, az alacsony szint lenne. Egyszerűen csak képzeld el, időnként kölcsönadja neked a varázsköpenyét. Amikor ez már hihető, lépj tovább. Ki mondta, hogy nem birtokolhatsz/tulajdonolhatsz elvehetetlen mágikus köpönyeget? Nem dísztalárra gondolok, Harry Potter stílusában. Valódi, bölcsességet erősítő spirituális palástra. Van ám égi megfelelője is, íme:

Jupiter a Kos jelében. Tavaly tavasz óta (2022. május 11. óta) ebben a cikkelyben lépdel, ám egy ideje nem írtam róla. Szerepelt persze, itt is, ott is, legtöbbször azonban együttállások és fényszögek kapcsán. Mellőzöttséget viszont nem érezhet, ezért gondoltam, kapjon néhány bekezdést: hogy érzi magát, mi van vele. A legfontosabbak tehát:

Vígan, vidáman lépdel útján, jelenleg éppen az asztrológiai jel közepénél jár. Egészen 2023. május 16-ig, onnantól a Bika szeletében bölcselkedik tovább. A színfalak mögött már készül is rá. A Bika Jupiter energetikájáról embert próbálóan nehéz rajongás és szuperlatívuszok nélkül értekezni.

Jól érzi magát, na. Nem úgy, mint aki kifeküdt a strandra és tetszhalott állapotban sütteti magát. Otthonosan, tevékeny módon működik jelenleg is. Mind a Kos, mind a Jupiter tüzes minőség, ebből adódóan hő, fény, magasra törő átalakítások inspirálója és fővédnöke. Egy bölcs azonban soha nem tüsténkedik.

Megfontolt lelkesedéssel tárazza be az eljövendő időkre szentelt magvas tudást. Nem pihen, bár helyesebb úgy fogalmazni: aktívan kapcsolódik ki, fő hivatását egy pillanatra szem elől nem tévesztve.

Érdemesnek tartom leporolni a róla szóló két korábbi tudósítást. Az első tavaly májusban datálódott, akkor érkezett meg a Kos cikkelyébe. Itt tudod elérni:

https://ladonyijanos.hu/a-bolcsules-kore/

A második tulajdonképpen az első bővített, kiegészített, frissebb verziója decemberből. Ekkor – némi Halakba hátrálást követően – újra megérkezett a planéta a Kosba.

https://ladonyijanos.hu/kos-jupiter-ujratoltve/

Tudj róla, körmödre égő teendőd pillanatnyilag nincs vele. Hacsak az nem, hogy megfogalmazd: egy végtelenül termékeny, kiáradó erőkben buzgó Bika Jupitertől mit vársz majd. Bő két hónap. Rengeteg idő. Gondold ki, érezz rá, álmodd meg. Amikor pedig kell, bölcsességgel vértezve lépsz a tettek mezejére.

kép: pixabay.com

Pin It on Pinterest

Share This