Az Oroszlánba lépő Vénusz fényt, erőt, rálátásból születő megértést kínál emberi kapcsolataidhoz.

Csütörtökön (2024. július 11.) kora este érkezik meg a szerelem planétája az Oroszlán asztrológiai jelébe és augusztus 5-én hajnalig tartózkodik itt. Ez a rövid időszak az első mondat minőségei mellett, azokon túl, de legfőképpen felettük a szeretet áramoltatásáról szól.

A jelet központi csillagunk, a Nap uralja. Ha eddig gondod volt azzal, hogyan és miképp szeress, hát nyisd ki a füled. Meg a szíved. Az Oroszlán árasztja, sugározza, önti a szeretetet. Nem számolgatja, és nem vár érte cseretárgyat. Nem kalmár, sem bankár.

Oroszlán Vénuszkor könnyebben megy a másik szeretése. Nem csak párkapcsolatban. Működik kevésbé kedvelt relációkban, anyóssal, főnökkel, undorító kihívásokat szállító kollégákkal egyaránt.

Nyugi, nem kell agyonölelgetned őt. Nincs plüssmacivásárlási kötelezettséged. Ha nehezedre esik, még kimutatni sem muszáj.

Elég a szeretetcsíra szívedben való növesztése.

Ha az illető jelen testesülése azonnali megsemmisítő ingert ébreszt benned, képzeled el kisgyerekként. Azonnal menni fog a szeretése (legalábbis a semleges elfogadása). Elképesztő erővel képes blokkokat eltüntetni, teret harmonizálni az Oroszlán Vénusz.

Fényt viszel a kapcsolataidba. Mi történik ilyenkor?

Mi történik, ha lemész a sötét pincébe, kezedben – egyelőre kikapcsolt – zseblámpával? Minden koromfekete, talán ijesztő, de az orrod hegyéig sem látsz. A gomb megnyomásával éledő fény oszlatja a mélyhomályt. Már látod a formákat, színeket.

Ami eddig ijesztő volt, értelmet kapott. Nem csak pincében és zseblámpával működik. Oroszlán Vénusszal is. A planéta ugyanis kapcsolatbolygó. Ezt azért érdemes tudnod, mert a kapcsolatba áramoltatott fény szükségszerűen űzi el a sötétséget. Poláris világunkban nem fér meg a kettő együtt. Ez is oly’ nagyszerű az előttünk álló hetekben.

Az Oroszlán uralkodó jel.

Csak és kizárólagosan alacsony szinten jelenhet meg a másik (le)uralásának méltatlan késztetése. Ez rád már – természetesen – nem vonatkozik. Akkor mégis mit uralhatok?

A szeretet áramoltatását.

Itt ugorhatod meg a szintet, amikor ingadozik a szeretetkisugárzásod.

Az Oroszlánba lépő Vénusz sarkall a kiszolgáltatott, a csak a másik tükrében tetszelgő szerep letevésére. Ennek (is) a szeretet az eszköze. Immár anélkül tudod a másikat szeretni, hogy játszmázz.

Már nem azért szereted, hogy pozitív reakcióit rád vetítse vissza és ebben fürdőzz. Lásd meg: szintemelkedés, szintlépés.

Ha még esetleg nem mondtam volna, az Oroszlán maximalista. A legjobbat hozza ki belőled és valamennyi vénuszi működésedből. Legyen szó kapcsolatról, teremtésről, harmonizálásról, ölelésről. Lángoló szívvel, félmegoldások nélkül nyitja meg belső fényforrásodat, ez pedig nagyszerű dolgokat hozhat életedbe.

Ha te is akarod és teszel is érte.

kép: pixabay.com

– ha tetszett a cikk,

– ha szeretted olvasni,

– ha örömet okozott,

megköszönöm, ha támogatod a munkám és a következő bejegyzések elkészülését:

https://www.donably.com/ladonyi-janos-asztrozofus

Pin It on Pinterest

Share This