2018. ápr 08. 0

Emelkedő kapcsolatok

Hétfőtől trigon fényszögben áll a Mars és a Vénusz, azaz megjelennek az emelő erők férfi és nő között, kapcsolatainkat jobbá tudjuk tenni, fel tudjuk emelni. Kedden és szerdán a legintenzívebb ez a toronyba suhanó lift-energetika, péntekre pedig szépen elengedi kezünket. Kacér töltetet csempész a két nem képviselői közé a Kozmosz, a tavaszi nyílás és az élet újraáradása alól férfi és nő örök tánca sem kivétel; a legszebb szikrák csillannak most fel, az a bizonyos évődő-vágyódó minta, amikor mindketten tudjuk, mit szeretnénk a másiktól, de a kört – udvariasságból vagy tiszteletből – lefutjuk.

Aki mellett per pillanat nincs még ott a valódi társa, járjon a héten nyitott szemmel és – főleg – nyitott szívvel. Érdemes most ledobni kicsit (avagy végleg) a szingli-köpenyt, a „három és fél éve vagyok egyedül és ha eddig nem kellettem senkinek, ugyan miért most tetszenék meg valakinek” és társai-féle frázisokat. Ez az erő ugyanis az egymásra találást is segíti, a tavaszi szél nem csak vizet áraszt, dúdoljuk csak végig a dalt magunkban, vagy énekeljük hangosan, torkunkszakadtából.

Mindkét bolygó föld elemű jelben jár, a Vénusz otthon, a Bikában, a Mars pedig a Bakban. Termékenység és megoldás; ilyen égi helyzetben az új és jó dolgok megszületése (például egy párkapcsolat pont ilyen) is ott munkálkodik. Egy kicsit olyan, mint hátszélben biciklizni: nem vagyunk minden egyes másodpercben tudatában, hogy most igenis erős szél nyom hátulról, de élvezzük a hatását, hogy könnyebben tekerve a pedált gyorsabban és mosolygósabban jutunk messzebbre. Most konkrét kozmikus hátszelet kapunk, hogy a boldogság és a valódi vágyaink szerinti társ megérkezhessen. Ehhez persze érdemes világosan, tűpontosan megfogalmazni, kire vágyunk, milyen tulajdonságai vannak – mindent összeírni, ami számunkra fontos. Ha meghatározzuk a pontos célt, könnyebb elérni, megtalálni.

 

kép: www.pinterest.com

Szólj hozzá(nk)!