+36 30 855 2287 janos@ladonyijanos.hu

A szerdai napon legerősebb a Jupiter és az Uránusz szembenállásának hatása, erről korábban már megemlékeztünk. Hogy még egy kicsit fűszerezze az Ég az amúgy sem semleges energetikát, erre a napra játszótársul adja a Holdat kettejük mellé. Reggeltől késő délutánig egy háromszöget alkotnak a planéták: az Uránusz a Jupiterrel oppositio fényszögben kacsolódik, ők teszik le a triangulum alapját, melynek csúcsa a Hold. Ez a csúcs a Jupiterhez sextil, az Uránuszhoz trigon fényszögön át kapcsolódik.

Emlékezzünk, a Jupiter a Szűz csillagkép angyali részénél járja útját, a Mérleg asztrológiai jelében. A Hold a megértés és a működőképes dolgok életre hívásának fényhídján át kerül összeköttetésbe vele, a Nyilas jelében, a Tejúton, a gyógyító és beavató erejű Kígyótartó csillagképével háta mögött; nem mellesleg pedig a Skorpió csillagzatának radikális változásokat szimbolizáló fullánkjánál. Ez már önmagában is egy nagyon combos pozíció, ehhez még vegyük hozzá, hogy növő fázisában a gyarapodást és a gazdagodást erősíti.

Az Uránuszhoz, a nagy tisztítóhoz (és felszabadítóhoz) pedig ugyanebből a szuper helyzetből trigon fényszögön át adja a kakaót. Az Uránusz a Kos zodiákusának végénél, a Halak csillagkép összegző, Alfa csillagánál, az Al Rischánál jár.

A két planéta hosszabb ideig (október elejéig) tartó együttműködésének legerősebb napján érkezik a Hold segítsége emelő erőkkel és megértést, szintézist hozó módon. A szerdai napunkat áthatja a lelki, érzelmi töltöttség, amivel ezt a folyamatot a legmagasabb minőségekhez kapcsolódva, gyógyító, emelő módon támogatják meg a Kozmosz erői. Az ász is ott lapul a pakliban, amivel tudunk egyet fordítani a keréken, hiszen a Skorpió fullánkja segít meglépni azt a bizonyos lépést, ami máskor talán túl nehéznek, távolinak tűnik.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This