A hét közepén (keddtől csütörtökig) hangsúlyosan megjelenik életünkben az igazság érvényre juttatásának igénye. Az apropót a Jupiter és a Mars megvalósulásra törekvő energiákat szállító quadrat fényszög kapcsolata adja. Alacsony megélési szinten mindez önbíráskodásban, igazságtalanságban (adó- és kapó félként egyaránt), az én igazságomnak a mások torkán való letuszkolásában jelenhet meg. Mivel nem célunk alacsony szinten működni, ezért jó, ha tudjuk, mikor csípjük nyakon önmagunkat, ha véletlenül mégis késztetésünk támad kevéssé magasztosan élni az égi energiákkal.

Az igazság harcosának lenni szép és nemes dolog, ám tudnunk kell, nincs abszolút igazság, elég megnézni a történelemkönyveket világszerte. A földi, poláris világ fölötti minőségekben már találkozhatunk kozmikus igazságokkal, melyeket most intenzíven, teremtő módon tudunk lehozni és saját életünkben segítségül hívni a szebb és méltóbb irányú előrehaladásunkért. Másfelől megközelítve játszhatjuk azt is, hogy egy szerettünket, kedves társunkat alanyul választva megkeressük benne a szeretetreméltó, a bölcs, a tiszta igazgyöngyöket, de itt meg nem állva előhúzzuk kezdeményezőkészségünket és meg is osztjuk vele őket. Mindkettőnk számára hasznos, emelő és megható egy ilyen beszélgetés. Nem mellesleg lélekgyógyításnak sem utolsó ez a beavató gyakorlat, szem előtt tartva, hogy a Mars hátterében a Kígyó fejének csillagai fénylenek, szimbolizálva a gyógyítást, a beavatást.

161004igazsagharcosa

A levegőben ott leng a szónoklás ereje is, ha megválaszthatjuk, mikorra időzítsünk egy olyan beszélgetést, amihez ihletettség és erő szükségeltetik, érdemes ezen napok mellett dönteni. A jutalom édes gyümölcse előre vivő és harmóniát hozó ízekben édeslik. További olvasatban most kiváló az időzítés nagyobb ívű tanulmányokba kezdeni; valamilyen, régóta kerülgetett irányzat tanulmányozását végre zászlónkra tűzni. A jó kezdet garantált.

kép: www.abstract.desktopnexus.com

Pin It on Pinterest

Share This