2018. ápr 23. 0

Erőtalálkozó

Keddtől kezdődik a Mars és a hétfőtől retrográd irányban mozgó Plútó találkozója a Bak jelében. Az együttállás csúcspontja csütörtökön lesz, szombatig pedig még érezhetően tesz értünk a két erőbolygó szövetsége. Egy ilyen égi szituáció elképesztő erőket mozgósít a földön, bennünk. Határtalan megvalósító energia szabadul fel, amivel egyrészt képesek vagyunk a régi építményeket, szemétdombokat lebontani és elhordani, majd a letisztult földön új, sokkal szebb, jobb, magasabb konstrukciót emelni.

A Plútótól sokan félnek, szeretik rombolónak megbélyegezni, pedig nem az. Az ő ereje lehet, hogy valóban rombol, de oly’ módon, mint mikor kivágják a rákos szövetet. Az is beavatkozás, az is elvesz, eltávolít valamit, de az életért. A plútói minőség pusztító ereje csak azt söpri el, aminek lejárt az ideje, ami sallang, ami felesleges. A Marssal vállvetve hihetetlenül produktív cselekvő motivációt ébreszt fel, karjaink, lábaink vágyják, hogy tehessenek, hogy végre használjuk, mozgassuk őket.

Emlékezzünk, hogy kedden még a Fiastyúkban jár a Vénusz. Használjuk ki ezt a páratlanul jó napot a valódi vágyaink megalapozására, arra az építő munkára, amivel a boldogságot, az örömöt, a harmóniát megteremtjük életünkben. Tartsuk észben azt is, hogy az előrelépés, megoldás jelében, a Bak zodiákusában áll együtt Mars és Plútó, így amit teszünk, az felemel, az értéket ad, azáltal többé válunk. Ez az erő az életünk valódi megoldásai és köztünk álló akadályokat (is) hivatott maradéktalanul eltüntetni, így kössük fel a szoknyát, gatyát és irány a hullámlovaglás!

 

kép: www.pinterest.com

Szólj hozzá(nk)!