Szerdán a délutáni órákig a Tejúton jár a Hold, a Rák zodiákusában, égi hátterében az Ikrek csillagképpel. Fontos adalék, hogy emelő erőt adó kapcsolat működik ebben az időben a Halak jelében tartózkodó Vénusszal. Érzelmes nap, de rengeteg jó, pozitív hozadékra számíthatunk. A Tejúton járó Hold okán legmagasabb, a halandó ember szintjét messze felülmúló, isteni szeretet és fény ragyogja be érzésvilágunkat, ha nyitva hagyjuk érzelmi ablakainkat és beengedjük a ragyogást.

Ez a fény hivatott bevilágítani a zugokat és kiemelni, körbetáncolni mindazt, amit ideje észre vennünk, ami eddig elkerülte figyelmünket. A polaritás megélésein túlra mutató valódi egység-élmény megélésére készülhetünk fel. Olyan megélés ez, amikor tudjuk és érezzük (egyszerre, nem vagylagosan), hogy a helyén van minden, hogy az összes mosoly és minden seb rendben van úgy és ott, ahol éppen megéltük.

170111hold

A belső béke egy nagyon magas és egyben nagyon mély átélését érhetjük el a szerdai napon, nem mellesleg a „puszta” örömön kívül erőt is kapunk és a tisztulás élménye is a miénk.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This