A hét negyedik napjának energiái belső világunkhoz, érzelmeinkhez hoz közel. Fokozottan válunk érzékennyé, együtt érzővé, aminek érdemes a jó, hasznos oldalát működtetnünk, azaz: nem sopánkodni és nem sajnálkozni olyasmi fölött, amire nincs ráhatásunk. Az empátiának álcázott terméketlen kesergés soha nem visz előre, működési elve szerint viszont mindig visszahúz. Ezen a napon legyünk nyitottak és tudatosak nyíló megértésünket valódi célok és az igazi segíteni akarás szolgálatába állítani.

Az anyasággal, az Édesanyával való kapcsolat előtérbe kerül. Ha van vele rendezendő dolgunk, olyasmi, amit a lelkünk mélyén tudunk és érzünk, hogy ideje lenni megbeszélni, úgy most itt a kiváló alkalom. Türelemmel és őszinte megértéssel szívünkben képesek vagyunk a valódi megoldás érdekében (nem sebet vakarva/nyalogatva) kibogozni és elsimítani a csomókat és bogokat. Nyitottságunk viszonzásra talál és az égi helyzet okán minden érdekelt fél képes a lelke mélyén is szétnézni és lemerülni, ha ott van elásva Morzsi teteme. Amennyiben az édesanya már nincs fizikai testben, úgy egy szál gyertyát gyújtva, elcsendesedve és lecsendesedve tudjuk felvenni vele a kapcsolatot és ezt a beszélgetést lélektől lélekig, dimenziók közt megtenni.

161117mama

A felülemelkedés és a nagyvonalú, tiszta szereteten alapuló elfogadás képessége ébred és szökken szárba, ami csontosodott és akár dédelgetett sérelmeket, fájdalmakat hivatott kioldani és semlegesíteni. Éljük meg a nap adta csodás lehetőségeket, ha pedig olyan jól dolgoztunk, hogy immár nincs pucolandó a Mamával való kapcsolatban, szenteljünk egy szabad és örömteli beszélgetésre időt.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This