Szerdán, a déli óráktól a Merkúr – szorosan követve a Napot – átlépett az Ikrekből a Rák jelébe, kettejük együttállása még péntekig kitart és érezteti hatásait. A Rák jelébe megérkező Merkúr felerősíti kommunikációnkban az érzelmi töltetet, eszmeiségünk átitatódik (vizes jelről beszélünk…) a lélek minőségeivel és észrevétlenül azt vesszük észre, könnyebben mondjuk ki, ami belül van, nem okoz nehézséget érzéseinkről és belső világunkról beszélni.

A szellemi szinten megjelenő érzékenység egyúttal fogkénnyé is emel társaink megértésének területén: most sokkal inkább meg tudunk nyílni az ő lelkivilágukból érkező minőségek felé, vesszük a finom rezgéseket, az adás minden részlete átjön, nem csak a szavak, hanem a mögöttes tartalom, ahol a lényeg és a valódi mondandó lakik.

Érdemes ezt a fajta befogadó, nyitott minőséget tudatosan is működtetnünk, általa nagyon sok, régről, múltból hozott katyvaszt oldhatunk meg és rendezhetünk kapcsolati problémákat. Megjelenik az édesanyával való beszélgetések (valódi eszmecserék, nem pacalpörkölt-centrumúak) fontossága, felszínre emelhetünk érzelmi elakadásokat és meg is oldhatjuk a szeretetteljes megértés és elfogadás erejével, tudva, hogy a világosság és a fény még mindig a tetőzés legközvetlenebb közeléből támogatja ezt a folyamatot.

kép: www.stevehendersonfineart.com

Pin It on Pinterest

Share This