Szerdán van ideje a Vízöntőben pancsoló Hold és a Mérleg Vénusz trigon kapcsolatának okán körülnézni érzelmi padlásunkon, már ami párkapcsolatunkat (avagy annak hiányát) illeti. A Vízöntő Hold amúgy, „alapjáraton” is a szabadságra törekvő tisztázás energiáit hordozza, most azonban összefonódik a tükör-jellegű jelben Haladó Vénusszal, kapcsolatbolygóval.

Nem feltétlenül kell párkapcsolatban élnünk ahhoz, hogy ez a tisztázás le tudjon zajlani bennünk. Az akadályok és a bennünk élő gátak tekintetében is eredményesen tudjuk felszabadítani múltból hozott blokkjainkat, megtéve mindezt az előrehaladás lehetővé tétele érdekében, a jövőért lépdelve. Ha kitakarítjuk energetikailag a Társ helyét szívünkben és lelkünkben, lehetőséget adunk neki, hogy egy szép és tiszta, érzelmi pókhálóktól mentes, otthonos fészekbe érkezzen meg. Takarítás után vagyok kész ajtót nyitni a kedves, várt vendégnek és nem tőle kell elvárnom, hogy az évtizedes mocsok sikálásával kezdje nálam töltött pályafutását. Ha ez az elvárás, ne lepődjünk meg a világgá szaladási késztetéseitől, mert – önmagunkba nézve – igazat kell adjunk neki.

160914par

Működő párkapcsolatban a disszonáns hangokra tudunk most jobban odahallgatni, lelki hallásunk kiélesülése által. Számot vethetünk mindazzal, ami nem tiszta és világos vonalak mentén fut a Kedvessel, hogy következő lépésként a poharat is telítsük a kristálytiszta vízzel. Minden erőfeszítésünk, energiánk, amit ebbe a tevékenységbe fektetünk, az örömteli, boldog együttlét felé emeli az erőinket.

kép: www.artflakes.com

Pin It on Pinterest

Share This