Elérkezett az ideje megszabadulni régről cipelt ősfélelmeidtől. Mély, bénító érzelmeket fogsz a célkeresztbe. Ujjad már nem remeg meg. Olyan, egészen a mélyben lakó minőségidre gondolj, akikről fényes nappal tudomást sem akarsz venni. Csak rossz álom, hogy léteznek. És csakugyan – nemsokára így is lehet lesz.

Ma – kivételesen – kérek tőled egy kis ismétlést. A múlt héten olvashattál a retrográd irányba forduló Neptunuszról. Kérlek, mielőtt tovább görgetsz, kattints rá, olvasd el újra. Mindössze pár percedet veszi igénybe.

Köszönöm, most már érted, miért kértem-javasoltam. Az ott leírtak szolgálnak alapul a mai meséhez. Minden, ott leírt információ továbbra is csorbítatlanul igaz, de kiegészítjük egy lényeges vonulattal. Ez pedig az elején részletezett ősfélelem-gyomlálás.

Nagy levegő, elszántság, elhatározás. A következő hónapokban képessé válsz emeled magad, hogy az egó szintje fölé emelve szabadulj meg a szívjegesítő félelmektől. A mechanizmus egy-az-egyben olyan, mint a vágyak felszínre hozásánál. Mindössze a végső tetted különbözik. Analógiás gondolkodással látod és érted: csak a kódoló berendezésed tárcsáit tekerted más beállításba. A jel, az adás azonos.

Ezen a frekvencián azonban a mély, intenzív, gyakran leblokkoló rettegések, szorongások létére tehetsz pontot. Nem, nem kell egyesegyedül megvívnod a harcot. Igazából nem is ütközet, talán mélytengeri csataként aposztrofálhatjuk. Hívj segítséget, ha azt érzed, szándékod már megszületett, de még mindig túlontúl félelmetes a rém.

Nem szégyen. Nincs szégyen. Különösen most. Olvastad, hogy a Neptunusz a Halak jelében hátrál. Társura a Jupiter, ő pedig kifejezett csapatjátékos. Élj azzal, hogy képes vagy másokkal kommunikálni. Kérj támogatást (direkt kerültem a „segítség” szót), hiszen az erőd és a vágyad megszületett, talán egy biztos kéz jöhet jól, aki átvezet a szakadék fölött átívelő, fény felé vezető keskeny függőhídon.

Tudd: át fogsz érni. Ébreszd fel a bizonyosságot ezzel kapcsolatosan. Tudod: már nem hit, több annál. Bizonyosság. Meg tudod csinálni. Megcsinálod.

kép: pixabay.com

biztos lelki lábakkal kelhetsz át, még ha a híd keskeny és a folyó háborog is odalent

Pin It on Pinterest

Share This