Minél mélyebben van valami tebenned, annál több fényt kíván és érdemel. Előjeltől függetlenül – erre mutat a Nap és a Neptunusz quadrat fényszög kapcsolódása. Praktikusan így működik:

Álmot dédelgetsz. Mélyen, belül, amolyan igazán igazit. Lehet, hogy mostanság kicsike a megvalósuló megélésének esélye. Mégse hagyd, ne engedd se elúszni, se elhalványodni. A két égitest szerdától péntekig egzakt, 90 fokos, megvalósulásra törő energetikában szövetkezik. De a lényeg pont középütt búvik meg:

Csütörtök. Ne mondj csütörtököt, idén viszont pont erre a napra esik a nyári napforduló. Fénymaximum; a legeslegtöbb látható, szemmel befogadható világosság. Irányítsd ezt a sok-sok vizuális és spirituális luxod valós, vegytiszta vágyaidra. Nemcsak letisztulva fénylenek fel, de megeshet, a megteremtsük útja is élsebben mutatja magát.

A Neptunusz – uralmi pozícióban – a Halak jelében jár; vizes, érzelmes közegben. Jó, szuper, de a végtelen, kéklő égen is Halak, csak éppen csillagképi értelemben. Ebből is adódik a finomság:

Visszatérés. A planéta épp csak elhagyta a visszaúszó halacskát, a hozzá vezető fonál elején járva pont úgy stimulál, mint a horgász, aki megakasztotta élete süllőjét. Nem való, hogy leforduljon a horogról, szákban a helye. Később, mérlegelés és fotózás után visszaengedheted, az már rajtad, s nem a Sors szeszélyén kell, hogy múljon.

A kötél visszahúz és gúzsba köt – ha hagyod. Tipikusan akkor, ha botor módon feladnád álmaidat. Egyébként ragaszkodástól mentes érzelmi huzalként ad tartást. Szakítószilárdsága magasabb az állhatatosságodnál, azaz nem véletlenül vágyódsz igazán. Ideje tenni, erre pedig a Nap világít rá.

Központi csillagunk a cselekvő én megjelenítője. Is. Cselekvő én teremtő fényszöggel kombinálva ritkán jelent dermedt, fotelba passzivált létezőt fénymaximum idején. Most sincs így, sőt. És akkor ejtsünk szót az alacsony szintekről is; csak hogy tudd, mire ügyelj és mit kerülj el öblösen nagy ívben.

Régi rettegések, dédelgetett félelmek, álbiztonságot „adó” pánikok. A termékenyítés rájuk is hat, ezért célszerűbb ki- és felemelni a mumusaidat. Amennyiben intenzívebbé váló szívszorítást tapasztalsz, tudd: ideje belenyúlni az automatizmusaidba és változtatni az éppen futó programon. Emlékezz: a te zsebedben lapul életed vezérlőtermének kulcsa.

Mindegy, mi búvik a mélyben. Erősödik, törekszik a fény, a felszín felé. Ezért légy rá tudatos; határozd meg, önnön alsó-belső valóságodból minek szentelsz figyelmet és teret. Mert az erősödni fog – és úgy való, hogy a beköszöntő nyár széles mosollyal érjen téged.

kép: pixabay.com

– ha tetszett a cikk,

– ha szeretted olvasni,

– ha örömet okozott,

megköszönöm, ha támogatod a munkám és a következő írások elkészülését:

https://www.donably.com/ladonyi-janos-asztrozofus

Pin It on Pinterest

Share This