Tehetetlenségedet legyőző erőddel kapcsolódhatsz össze a héten. Az összetevőket a Mars és a Szaturnusz szembenállása szállítja. Álljunk csak meg egy pillanatra!! – szinte hasítja a levegőt az ég felé vágódó mutatóujj! Ezek itten nem kártékony galibakeltők? De nem ám. Közel sem. Hogy miért, az a sorról sorra bomlik ki, azaz olvasás közben érted meg, miért nagyszerű lehetőség, szemben azzal, amit a hétköznapi asztrológia állít róla.

Alapvetés, hogy ne félj saját erődtől élj barátságban a neked adatott és benned élő erővel. Ennek felismerésében, uralásában támogat az Oroszlán asztrológiai jelében járó Mars. Uralás, de rálátás és kézben tartott irányítás – ha alkotó, tüzes erőkről beszélünk, kívánatos minőségek. Belső alkímiád vetül ki és formálja a körülötted érzékelhető világot. Érdemes magas szinten, oroszlános uralkodói szeretettel megélni. Építő, önzéstől mentes, méltósággal ötvözött módon. Igen, a büszkeség abszolút belefér.

Magasabbra, a csillagok világába pillantva árnyaltabb kép tárul szemeid elé. A vörös bolygó a Rák csillagképében jár, nem is akármelyik részén. A fényábra elengedő oldalát érinti a Mars, erőt plántálva a megérett, kiforrott minőségek feszülés nélküli elengedésébe. Nagy szó, az emberi egót gyakran kihívások elé állítja ez a minőség. Megremeg az ollót tartó kéz, ha közelít a köldökzsinórhoz. A gyerekek kirepülnek, de felszabadulás helyett mély depi költözik a megürült szobákba és szívekbe. Tanít és alakít a marsikus erő, hogy ne így legyen.

Erőd fókuszálásához nyújt támogatást a Vízöntő jelében hátráló Szaturnusz. Ha eddig többször is nekifutottál, de valami félresiklott, netán szétcsúsztál, akkor eljött a te időd. Egyszerre, egy időben, szimultán kapsz erőt és fókuszt. Cselekvő tettvágy összeszedettséggel kiegészülve – receptre kéne felírni. Mivel a Kozmosz magyarul rendet jelent, így éppen a receptet fejtjük meg együtt.

Patika helyett azonban a benned élő gyógyerőket stimulálod, hogy egyre inkább életed valódi ura lehess. Ez a lényeg. Az irányítás, a döntés visszavétele. Tudom, egy ideális világban ezt meg se’ kéne említeni. Olyan természetességgel működne, mint a kacsa hápogása, a tavasz illatai, a szerelem szívdobbantó öröme. Hiszem, erre tartunk. Még ha pár mocsáron át is vezet az út.

A kifogásaid, a belső ellenállásod gócai, korlátaid kapnak létüket omlasztó kérdőjelet. A Mars és a Szaturnusz szembenállása roppantja össze az önszabotázs kellemetlen béklyóit. Visszahúzó erőid alakulnak ösztönzéssé a két égitest összmunkája által. Furán hangzik? Elhiszem, elismerem. Mégis, el ne hidd, ám éld meg, működtesd.

Önmagad tettekre hergelése is jó módszer, ám most jóval összetettebb és eredményesebb eszközöket kapsz. Anélkül lendít mozgásba, hogy előtte fülig mártson az önutálat és önostorozás bűzös iszapmedencéjébe. Tekinthetsz rá varázsszelenceként: egy rendelt időpillanatban felpattan a fedele és hozzáférhetővé válik a sok-sok benne rejlő nemes minőség – mindaz, amit máskor talán észre sem veszünk.

Erőid visszaszerzése gyakorlati életedben működő hatalmat ad. Viszlát szétesettség, ég veled labilitás! Automatikusan tisztulnak a fontosságok is, ergo ne lepődj meg, ha rájössz: valami már nem is érdekel, pedig eddig időt, energiát áldoztál fecséreltél rá. Nem kár érte, sőt.

A keddtől szombatig tartó pár napot emelném ki, mint a szembeállás egzakt ideje. Ez előtt és ez után is érezhető a hatása, de itt vegytiszta. Titkos tippem: ha van olyan tulajdonság, jellemvonás, amit nem szerettél magadban, most leteheted. Nem kitépve-kivágva magadból, mint vadhúst a plasztikai sebész szikéje. Megértés utáni elköszönéssel; kinyilvánítva, hogy a magasabb tudatszintre lépés mellett már szükségtelen számodra. Ez a keménység nélküli erő a kulcs. Kulcs, amivel kevés ajtót nem tudsz kinyitni minden, számodra jelentős bejáratot megnyithatsz.

kép: pixabay.com

fókuszált varázserővel szabadítod fel valódi önmagadat

Pin It on Pinterest

Share This