Közel egy éve indítottam útjára a Főnixébresztőt, ez az utolsó alkalom a tizenkettedik a sorban. Az alapötlet egy bevillanásból született, három perc alatt skicceltem le az alapvázlatot, majd ebből épült fel a három órás workshop. Miről szól a Főnixébresztő?

– kellő alapossággal és mélységében ismerkedünk meg a Főnix valódi mitológiájával – azzal is, amit titkolni igyekeznek előled.

– megvizsgáljuk a csillagkép szűkebb és tágabb környezetét, és a hozzá kapcsolódó égi üzeneteket

– minden, a legteljesebb megértést támogató elméleti részt végig beszélünk, többek között azt is, miért tudod a legreménytelenebb helyzetet is átfordítani és hogyan tudod függetleníteni magadat a környezet lehúzó hatásaitól

– a második részben (igen, hurrá, tíz perc szünet is vár rád!) csupa-csupa gyakorlat következik; egyszerű, ám végtelenül hatékony technikák, amik segítségével nem csak ébreszteni, de működtetni is tudod a benned élő Főnix energiáit – amik minden élethelyzetben rendelkezésedre fognak állni. A workshop interaktív, bármikor kérdezhetsz, személyre szabott válaszokkal igyekszem segíteni Főnixed ébredésének és szárnyra kapásának folyamatát.

A részvételi díj 6.000,-Ft/fő, jelentkezni a contact@ladonyijanos.hu címre küldött e-mailben tudsz. Válaszlevélben minden fontos technikai információt elküldök.

Hangsúlyozottan kiscsoportos alkalom, a részvétel sorrendjét a regisztráció és a részvételi díj beérkezése határozza meg. A keret betelte után már nem fogadok el jelentkezést erre az alkalomra.

Találkoz(z)unk 2021. április 23-án, egy csodálatos pénteken és ébresszük fel együtt a Benned élő Főnixet! – utoljára élőben, workshop keretében. A tavasz egyik elhatározása volt, hogy a tizenkettedik lesz a legvégső ebben a formájában, így ünnepi alkalomra készülök.

facebook esemény: https://www.facebook.com/events/467652517838077/

kép: pixabay.com

Pin It on Pinterest

Share This