Nem csinálok titkot belőle, hogy szeretek futni. Szeretek, bár nem ez a legpontosabb szó a futás és köztem tekergőző kapcsolatra. Évek óta érlelődő késztetésemre teszem az első pontot február 19-én, pénteken 17:00 és 19:00 között. Jó ideje érlelődött bennem, hogy végre összehozzam a futást a csillagokkal: miért futunk, melyik égi energia hogyan jelenik meg ebben a sportban, hogyan hat ez a mozgásforma a szülöttre. A kutatás közben egészen döbbenetes titkok tárultak fel előttem; olyasmik, amire nem is számítottam. Gondoltad volna, hogy a képletedben választ találsz futói milyenségedre? Az eltelt évek, a teljesített több ezer kilométer, a versenyek sora is ösztönzött, hogy mikrofon elé üljek és meséljek erről Nektek. A tavaly őszi 4:30-as tempójú félmaraton után pedig – ellenkező bizonyításig – hitelesen írhatom le: a világ leggyorsabb asztrozófusa vagyok a távon.

A Futás a csillagokkal workshopon körüljárjuk – többek között – a következőket:

melyik égi energia (jelek, csillagképek, égitestek, elemek) hol és hogyan jelenik meg a futásban?

miként tudod ezeket az erőket stimulálni futócipőben?

mire használhatod a futást túl azon, amire szokták?

A workshopon, hasonlóan, mint egy előadáson, haladunk végig a témákon, hogy összeálljon a Nagy Kép és feltáruljanak az eddig rejtett összefüggések előtted.

A részvételi díj 5.000,-Ft/fő, jelentkezni a contact@ladonyijanos.hu címre küldött e-mailben tudsz. Válaszlevélben minden fontos technikai információt elküldök.

Találkoz(z)unk 2021. február 19-én, egy csodás pénteken és lássuk az utat a futócipőtől a csillagokig, a csillagoktól a futócipőig.

Az esemény a facebookon: https://www.facebook.com/events/5332364193440698/

kép: wall.alphacoders.com

Pin It on Pinterest

Share This