Angyalmérgezést kaptam. A csapból – a zubogó víz mellett – is angyalok ömlenek elő. Angyal angyal hátán, hát mi van itt, kérem? – elhangzott kijelentések és felkiáltások. Nem minden alap nélkül. Az angyal minősége ragyogó. Szárnyas égi segítők. Munkájuk az ember támogatása. Működési mechanizmusuk végtelenül egyszerű. Kérsz tőlük és segítenek.

Nyilván illik tiszteletben tartani a kapcsolódási protokollt és megköszönni az eredményt, de alapvetően minden bonyodalomtól mentes az angyalok világa. Mind ők maguk, mind a velük való közös munka ilyen. Optimális esetben itt érne véget a bejegyzés, pontosabban bele se kellett volna kezdenem.

Célszerű lenne helyén kezelni az angyalokat. Először is átnevezni, ha eredeti nevük már émelygést vált ki belőled, vagy olyan környezetben élsz, dolgozol, ahol nem akarod említeni sem őket. Nevezheted gondviselésnek, materialista kockaközegben az előre tervezett szerencsés véletlenek tudatosan kiprovokált összjátékaként szólhatsz róluk. Másodlagos a „minek nevezzelek” ahhoz képest, ami lényeges.

Ez pedig az, hogy élj velük, használd erejüket. Az ember szintje fölött állnak, de nem olyan sokkal, hogy elérhetetlennek tűnjenek. Ezt a tételt tudatosítsd, ha még nem lenne meg. Amikor önerőből beláthatatlan a megoldás, fordulj hozzájuk. Mondhatnám: bátran, ehelyett inkább – magától értetődően.

Az angyalokról értekezés apropóját központi csillagunk, a Nap szolgáltatja. A hét elején libben ki a Szűz csillagzat angyali részéből. Talán furának tűnik – első olvasatra legalábbis -, hogy nem be-, hanem kilépéskor kap figyelmet. Ennek oka a helyzet szépséges hasznossága, így, együtt.

Ez a kozmikus mozdulat ugyanis nem kevesebbről szól, mint a működtetésről. Kilép, azaz magával visz. Ott a tarsolyában, belső zsebében, hátizsákjában. Mi is? Az angyali támogatottság valósága. Kinek? A Napnak. És akkor mi van? Hát az, hogy a Nap téged szimbolizál születési képletedben. A te cselekvő énedet.

Magyarul és közérthetően: a hét elejének égi energiája mélyíti el benned, hogy nem vagy egyedül és szó sincs magadra hagyatottságról. Immár megéled és alkalmazod a segítségkérést. Ez nem segélykérés. Nem kupacnyi sz@rban ülsz, hanem csapatban gondolkozol. Aminek megoldása egyedül kihívás, ott szakértő segítséget veszel igénybe. Az angyalokkal való munka persze több és magasztosabb holmi spirituális outsourcingnál kiszervezésnél.

Szárnyas segítőink végtelenül elfogadóak. Majdnem mindent végtelen szeretettel fogadnak. Kivétel a tétlenség. Utálnak lábat lógázni, ilyenkor talán karba font kézzel duzzognak makacsságodon, hogy miért nem veszed be őket is a játékba. Tedd meg! Erre inspirálnak az égi erők.

Végül is: mit veszíthetsz? Mi rettenetes történhet, ha megkéred angyalaidat: ugyan már, tolják kicsit ők is a szekeredet? Kerülhetsz-e rosszabb helyzetbe, mint e nélkül? Amint végig gondoltad, az utolsó tudattalan akadály is elhárul előled. Mondd ki a vágyad azzal a tudattal, hogy bizton megkapod hozzá az angyali támogatást. És így lesz.

kép: pixabay.com

együttműködő partnerként segít – erre való az angyal

Pin It on Pinterest

Share This