Szerdán reggel telik a Hold a Halak jelében, azaz ekkor válik egzakttá a Szűz cikkelyében járó Nappal való szembenállása. Nem valószínű, hogy unalmas és eseménytelen lenne az a reggelünk/délelőttünk. Számíthatunk viszont felkavarodó, mély érzelmekre, melyek csupa olyan dolgot hoznak a felszínre, amiket végre meg kéne oldanunk, el kéne rendeznünk. Megjelenhet – látszólag oktalan – érzelmesség, katartikus sírások, végletes szentimentalizmus formájában is, de ha tudjuk, mi történik az égen, már nem ér olyan nagy meglepetésként. Ne fogjuk vissza magunkat, csak tudjuk, hogy mindezeknek ideje van.

Merjünk lenézni a mélybe, tudva azt, hogy feljövő dolgaink segítenek összegezni, segítenek számvetést készíteni, hogy rendet teremthessünk általuk. A tobzódó érzelmek nem maguk alá akarnak temetni bennünket, csupán megmutatják, mivel van dolgunk. Észrevehetjük, hogy bizonyos lelki folyamataink kiteljesednek, most érik el tetőpontjukat, várva a jó megoldást, ami mindig meg is érkezik.

Ez a telihold különösen alkalmas arra, hogy pontot tegyünk régóta húzódó belső vívódásainkra, letehetjük a belső marcangolódás stafétáját. A lezárás, befejezés erői segítenek ebben minket a lélek mély rétegeiben, hogy végre a megkönnyebbülés útján megteremthessük belső harmóniánkat, békénket, nyugalmunkat, azaz a Rendet.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This