Vasárnap este masíroz át a Skorpióból a Mérleg asztrológiai jelébe a Mars. Nagyon érdekes stáció a Mérleg Mars: ilyenkor erős késztetésünk támad kapcsolataink rendezésére; helyesebben és pontosabban fogalmazva a diszharmónia leküzdésére, így érve el egy szebb és magasabb rezgésű állapotot. A Mars tüzes bolygó, a Mérleg pedig levegős jegy. A tüzet mi más táplálná, mint a levegő? Ez a fajta, legjobb értelemben vett lobbanékonyság, mint a száraz tűzifába belekapó és meleget adó láng éled fel bennünk a környezetünk „megjavítására”. A környezet elsősorban emberi kapcsolatokat jelöl ebben a relációban.

A Mars ereje, lendülete segít a köztünk és a rendezett, szép és kiegyensúlyozott célérték közötti akadályok leküzdésében. Persze most sem fogcsikorgatós-vagdalkozós, görcsös karddal hadonászást értsünk küzdelmen: minden tanítás, amit kapunk és a harc belül zajlik. Saját félelmeinket, ösztönerőinket, adott esetben visító malac módjára kommunikáló tiltakozásunkat tudjuk legyőzni és győzedelmesen bevonulni a szeretettel bélelt légkörű új minőségbe.

Játszótársaink és különösen párunk világít rá énünk eddig nem tudatosult oldalára, minőségeire. Mivel nem tudatosult, ezért zsigerből támadhat fel az ellenkezés, a tagadás. Amikor ez megtörténik, tudjunk róla, hogy nyerőben vagyunk. Itt kell érdemes nyakon csípni, ízekre szedni, kisajtolni belőle, mit akar megmutatni, majd elraktározni apró kristálypalackokba az esszenciális tanításokat, hogy a végén egy könnyed mosollyal tudjuk elengedni, immár a kipukkadt lufi veszélyességi fokának megfelelően tekintve rá. Menni fog. Erőt ad a Mars és emlékezzünk, a mostani napokban még erős angyali segítséget is kapunk hozzá.

 

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This