Csütörtökön este áll együtt Nap és Hold: teszik mindezt a Mérleg jelében. A mostani újhold velős üzenete a megújulás útján elérni a harmóniát. A most születő új minőségekben már ott az egyensúlyra, szépségre törekvés, az a motiváció, hogy munkálkodjon benne az együttműködés, a mindenkinek legyen jó ereje a most lerakott kövekben. Az újhold különlegessége a Kos jelében járó Uránusszal való egzakt, pontos szembenállás. Ez az inspiráció a szabadságra törekvéssel és a korlátokon túlra mutató gondolatisággal tuningolja az unalmasnak nehezen nevezhető újhold energiáit; egyben odateszi a zsenialitást is, hogy nyugodtan egészüljünk ki vele, megérdemeljük.

A zsenialitás mindenkiben, azaz mindenkiben ott lakik. Más-más arccal, de ott él, legtöbbször alszik és nagyon-nagyon várja, hogy végre ébredhessen és megmutathassa, mit is tud valójában. Segítségével igazán szabad alapokon nyugvó, tiszta, új dolgokat teremthetünk meg, amik mentesek a múlt sallangjaitól. De csak a sallangjaitól, az értékek mind-mind megmaradnak.

Nap és Hold csillagképi hátterében az Angyali Szűz halovány csillagai látszódnak és világítana rá égi szárnyas segítőink várakozó seregére. Csodálatos élmény, amikor egy ilyen újhold idején szólítjuk meg őket és kérjük kézzel fogható, hathatós segítségüket az új dolgok kezdéséhez, a megújuláshoz. Ehhez a csütörtöki napon, este nyolc és tíz óra között a legmegfelelőbb az idő, ekkor legerősebb az újhold ereje; amikor elmélyedhetünk és egy saját szertartás keretében fordulhatunk angyalainkhoz.

 

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This