Jól indul a hét: cselekvő énünk égi szimbolizálója, a Nap most halad át a Bika csillagképhez tartozó Fiastyúk (Plejádok) csillaghalmazán. Ha valami elűzheti a fals hétfőundoritiszt, hát ez az energia az. A Fiastyúkot alkotó hét, szabad szemmel is látható csillag az esszenciális termékenység pontja a végtelen kéklő égbolton. A régiségben az Istenek szerelmi fészkének nevezték, mert itt keresztezik egymást a bolygópályák. Ez a hely egyesíti magában a teremtő elveket, itt nem összeadódnak, hanem összeszorzódnak, hatványra emelődnek. A Bika csillagzata nagyobb részt az ekliptika, a Nap útja alatt helyezkedik el, a Plejádok azonban központi csillagunk útja fölött fényeskedik, rámutatva a magasabb ihletésű termékenység vezérlő elv mivoltára. Nem másról van ugyanis szó: az anyag termékennyé tétele nem harácsolásból és hedonizmusból fakad, hanem magas energiájú égi ösztönzésből. A föntről, a csillagok világából kapott sugallatokkal megszentelt-megtermékenyített anyag pedig varázslatosan szép, örömteli és harmonikus minőségeket ad a földi vándoroknak.

Fontos tudatában lennünk, hogy most a Nap érinti ezt a fantasztikus égi kuckót: a Nap, aki bennünket, tevékeny, működő-létrehozó énünket jeleníti meg. Az isteni elvekkel összhangban, azoknak megfelelően működtetjük termékenységünket, ebből pedig nem születhet más, mint nagyszerű dolog, ami szép, jó érzéseket hoz, nem mellesleg pedig a biztonság és a stabilitás erősítését is szolgálja. Ha egy icipicit tovább tekintünk a Fiastyúktól, már a Tejút, az Istenek útja mutatja magát. A Bika szeme már erre a fényszalagra néz, ahogyan a szarvai a Tejútra emelő erőkként és kozmikus, a tejúti „adást” torzítatlanul lehozó-vevő antennákként is működnek. Kivételesen jó égi helyzet, hogy ösztönözzük-stimuláljuk önnön teremtő képességeinket.

Hétfőn este 18 órától ennek az égi állásnak és áldásnak az égisze alatt tartok meditációt, erről bővebben itt találsz információkat:

 

https://www.facebook.com/events/428760444355649/

 

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This